Σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στη διάσταύρωση της Σαρακίνας Reviewed by Momizat on . Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από το χθεσινό βραδινό τροχαίο ατύχημα στην συμβολή των οδών Χατζηπέτρου και Σιδηροδρόμου και σήμερα το πρωί κοντά στις 11: Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από το χθεσινό βραδινό τροχαίο ατύχημα στην συμβολή των οδών Χατζηπέτρου και Σιδηροδρόμου και σήμερα το πρωί κοντά στις 11: Rating: 0

Σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στη διάσταύρωση της Σαρακίνας

Σφοδρή σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στη διάσταύρωση της Σαρακίνας

Δεν πρόλαβε να «στεγνώσει το μελάνι» από το χθεσινό βραδινό τροχαίο ατύχημα στην συμβολή των οδών Χατζηπέτρου και Σιδηροδρόμου και σήμερα το πρωί κοντά στις 11:00 στην Εθνική οδό Τρικάλων Καλαμπάκας και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Θεόπετρα και Σαρακίνα, σημειώθηκε, σοβαρό τροχαίο ατύχημα, δυο ΙΧ οχημάτων.

Το ένα IX κινούνταν από Τρίκαλα προς Καλαμπάκα και επιχείρησε να στρίψει στην Σαρακίνα. Το δεύτερο όχημα κατευθύνονταν από Καλαμπάκα προς Τρίκαλα και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω, έπεσε πάνω στο πρώτο.

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός του δευτέρου οχήματος που κατευθύνονταν προς Τρίκαλα, αλλά και η συνοδηγός του πρώτου.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τους τραυματίες στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας. Τα αίτια του ατυχήματος, ερευνά η τροχαία.

meteora24.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή