"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.3 C
Trikala

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στα φανάρια του Ριζαριού. Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι ζητούν επιτέλους να ληφθούν μέτρα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

ekav-peripoliko

Άλλο ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στον περιφερειακό δρόμο των Τρικάλων, Λάρισας-Καρδίτσας. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα εργαζόμενη στο φούρνο Άρτος στο Ριζαριό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων στο tv-10.gr, κάτοικος του Γλίνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός από το Γλίνος πέρασε μάλλον με κόκκινο (καθημερινό φαινόμενο για όσους κινούνται επί της περιφερειακής οδού, ενδεχομένως λόγω του ήλιου και της ανύπαρκτης σήμανσης ότι μεσολαβεί έξοδος – είσοδος του οικισμού του Ριζαριού).

Παρά τη σφοδρή σύγκρουση που χρειάστηκε την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να καθαριστεί το οδόστρωμα, η οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Τρικάλων για προληπτικούς λόγους.

Πάντως και αυτό το τροχαίο προκάλεσε την αντίδραση των κατοίκων του Ριζαριού, οι οποίοι κάθε εβδομάδα γίνονται μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων στα φανάρια της περιφερειακής οδού. Μάλιστα όπως δήλωσαν στο tv-10.gr είναι έτοιμοι για κινητοποιήσεις με την ελπίδα να ληφθούν μέτρα πριν έρθουν τα χειρότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης