Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας Reviewed by Momizat on . Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 μ.μ. της Πέμπτης στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας (κατεύθυνση προς Λάρισας) στο ύψος του Ζάρκου. Στο σημείο έφτασαν Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 μ.μ. της Πέμπτης στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας (κατεύθυνση προς Λάρισας) στο ύψος του Ζάρκου. Στο σημείο έφτασαν Rating: 0

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 μ.μ. της Πέμπτης στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας (κατεύθυνση προς Λάρισας) στο ύψος του Ζάρκου.

Στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η κίνηση διεκόπη και σχηματίστηκε ουρά 2 και πλέον χιλιομέτρων.

Σοβαρά τραυματισμένα μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας έξι άτομα (δυο εκ των οποίων μικρά παιδιά) τα οποία επέβαιναν στα οχήματα που συγκρούστηκαν στο Ζάρκο Τρικάλων.

H μια οικογένεια με τα μικρά παιδιά ήταν Ρουμανικής καταγωγής και επέστρεφε από τις διακοπές της στην Ελλάδα. Το ημιφορτηγάκι ανήκει σε εταιρεία αλουμινίου της Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή