"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.8 C
Trikala

Σωματείο Ιδιωτών Εργαστηριακων Ιατρών Ν.Τρικάλων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συστάθηκε το Σωματείο Ιδιωτών Εργαστηριακων Ιατρών Ν.Τρικάλων με την επωνυμία «ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» και με απόφαση της, με αριθμό 21/2023, διάταξης του Ειρηνοδικείου Τρικάλων.
Μια προσπάθεια που είχε ξεκινήσει κάποια χρόνια πριν,ευοδώθηκε τώρα που τα προβλήματα των εργαστηριακών(μικροβιολόγων,ακτινολόγων)είναι πλέον απαγορευτικά για τη συνέχιση της εξάσκησης του επαγγέλματος στον ιδιωτικό τομέα. (Αναφορά σε claw back k rebate δλδ τις ληστρικές υφαρπαγές-παρακρατήσεις απο τις μηνιαίες αποδοχές καθώς και την αναδρομική ισχύ τους,δημιουργώντας ετσι ένα δυσβάστακτο τεχνητό χρέος στον καθένα απο εμάς.)
Η δημιουργία του πρωτοβάθμιου αυτού συνδικαλιστικού οργάνου αφορά και στην προάσπιση των συμφερόντων των κλάδων αλλά και στη συμμετοχή μας σε δευτεροβάθμιο όργανο, την Πανελλήνια Ομοσπονδία.
Ευχόμαστε και προσπαθούμε την καλύτερη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας που σκοπό έχουν να απαλύνουν την οικονομική δυσπραγία στην οποία έχουμε περιέλθει και την επίτευξη καλύτερων υπηρεσιών υγείας με θετικό πρόσημο πάντα στην υγεία των πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης