Σωτήρα, όπως… Κηπάκι Reviewed by Momizat on . ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 13-03-2014, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 13-03-2014, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2 Rating: 0

Σωτήρα, όπως… Κηπάκι

Σωτήρα, όπως… Κηπάκι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκε την Τετάρτη 13-03-2014, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 22ου Δημοτικού Σχολείου, του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Σωτήρας και του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών Σωτήρας.

Μοναδικό θέμα συζήτησης  η ασφαλής πρόσβαση κατοίκων μεταξύ Οικισμών Σωτήρας και Εργατικών Κατοικιών και το σημαντικότερο η ασφαλής πρόσβαση των μαθητών από και προς το 22ο Δημοτικό Σχολείο και το αθλητικό κέντρο της περιοχής.

Η αντιπροσωπεία των παραπάνω Συλλόγων και των κατοίκων εξέφρασε την ανησυχία για τη μη ασφαλή διέλευση των κατοίκων και των μαθητών από το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, μιας και δεν υπάρχουν πεζοδρόμια και ο κίνδυνος μεγαλώνει τις βραδινές ώρες όπου δεν υπάρχει φωτισμός.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τόνισε ότι στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου θα κάνουν αυτοψία οι Τεχνικές Υπηρεσίες για να λύσουν τα όποια προβλήματα υπάρχουν με νόμιμες διαδικασίες και πάντα σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός από την αρχή επιθυμούσαν την ασφαλή διαμονή και διέλευση των κατοίκων στις Εργατικές Κατοικίες και γενικότερα καλύτερη ποιότητα ζωής για αυτό και κατασκευάστηκε στην συγκεκριμένη περιοχή ένα καινούριο σύγχρονο διδακτήριο, το 22ο Δημοτικό Σχολείο.

Υπογράμμισε όμως ότι λόγω του ότι η περιοχή βρίσκεται εντός σχεδίου πόλεως δεν μπορούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων να κάνουν τα πεζοδρόμια, αλλά αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο Δήμος Τρικκαίων. Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει άριστη συνεργασία όλων των υπηρεσιών της Π.Ε. Τρικάλων με τους φορείς και κατοίκους της περιοχής και ότι έχει ζητηθεί από τους κατοίκους, ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη έχουν δώσει λύσεις.
(Από την ΠΕ Τρικάλων)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή