Σωτήρης Μπαλλάς@Μανδραγόρας Reviewed by Momizat on . Ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016, στη συνεργασία του με την Φ Ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016, στη συνεργασία του με την Φ Rating: 0

Σωτήρης Μπαλλάς@Μανδραγόρας

Σωτήρης Μπαλλάς@Μανδραγόρας

Ο νέος ερμηνευτής Σωτήρης Μπαλλάς αποτελεί αποκάλυψη για πολλούς που για πρώτη φορά τον άκουσαν στις συναυλίες του καλοκαιριού 2016, στη συνεργασία του με την Φωτεινή Βελεσιώτου.

Παλιός κι αγαπημένος γνώριμος του τρικαλινού κοινού, καταξιωμένος στην πόλη μας, ξεκινά το συναυλιακό ταξίδι της νέας περιόδου στα Τρίκαλα, όπως επιδιώκει τα τελευταία χρόνια. Τον φιλοξενεί ο Μανδραγόρας.

Με την δικιά του «ταυτότητα» και χροιά, με το πάθος και την ευαισθησία του χαρακτήρα του και με τη στόφα των μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτών, εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.

Μαζί του η εξαιρετική Μέλπω Αλεξανδροπούλου. Με τις ερμηνείες της αφήνει εξίσου σημαντικό αποτύπωμα. Με αναφορά στους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Λοΐζο, Μικρούτσικο, Λιβανελί, Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Ρίτσο, Ελευθερίου, Αλκαίο, Τριπολίτη, Ρασούλη, η ατμόσφαιρα των ζωντανών εμφανίσεων των καλλιτεχνών παραπέμπει στις καλύτερες στιγμές των μπουάτ. Στο πιάνο ο Μάριος Τσομπανίδης και στο μπουζούκι ο Αντώνης Μακρής.

Εμφανίζονται στον Μανδραγόρα το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, στις 22:30. Είσοδος 7 ευρώ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή