Σωτήρης Μπλέτσας: Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τις προσπάθειες τους Reviewed by Momizat on . Μια δύσκολη και ψυχοφθόρος διαδικασία έφτασε και φέτος για τα παιδιά μας στο τέλος. Ο αγώνας τους επί πολλά χρόνια σήμερα στέφθηκε με επιτυχία, ανεξαρτήτως αποτ Μια δύσκολη και ψυχοφθόρος διαδικασία έφτασε και φέτος για τα παιδιά μας στο τέλος. Ο αγώνας τους επί πολλά χρόνια σήμερα στέφθηκε με επιτυχία, ανεξαρτήτως αποτ Rating: 0

Σωτήρης Μπλέτσας: Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τις προσπάθειες τους

Σωτήρης Μπλέτσας: Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τις προσπάθειες τους

Μια δύσκολη και ψυχοφθόρος διαδικασία έφτασε και φέτος για τα παιδιά μας στο τέλος. Ο αγώνας τους επί πολλά χρόνια σήμερα στέφθηκε με επιτυχία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αφού σε έναν μαραθώνιο, όπως είναι οι Πανελλήνιες, σημασία έχει να νιώσεις την χαρά να τερματίζεις!

Θα ήθελα να δώσω, μέσα από την καρδιά μου, σε όλους σας, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην ανώτατη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Όπως συγχαρητήρια θα δώσω και σε όσους τα έδωσαν όλα και φέτος δεν τα κατάφεραν! Θέλω να ξέρουν πως δεν τελειώνει τίποτα από μια στραβή ή ένα άτυχο αποτέλεσμα! Ούτε σημαίνει τίποτα για την σταδιοδρομία σας μια πρόσκαιρη αναποδιά στα 18 σας χρόνια! Μην τα παρατάτε! Ακόμη και να μην έρθει ποτέ το αποτέλεσμα που θέλετε, θα σας δώσω μια συμβουλή: κάντε αυτό που λαχταράει η ψυχή σας και θα είστε χαρούμενοι άνθρωποι!

Τα αποτελέσματα στο Νομό Τρικάλων για άλλη μία χρονιά, όπως φαίνεται, είναι από τα υψηλότερα της χώρας, αποδεικνύοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους δασκάλους και της δημόσιας αλλά και της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Συγχαρητήρια και στους γονείς που περάσανε μαζί με τα παιδιά τους όλη αυτή την αγωνία, συγχαρητήρια για τον δικό τους κόπο να καταφέρουν να μην λείψει από τα παιδιά τους το αγαθό της εκπαίδευσης.

Για την ώρα όμως, εσείς που πετύχατε και ετοιμάζεστε για την νέα σας μετάβαση στην ζωή, χαρείτε την επιτυχία σας, ονειρευτείτε και περάστε τα καλύτερα χρόνια της ζωής σας – τα φοιτητικά – γεμάτοι ενθουσιασμό και εμπειρίες!

Αυτές οι στιγμές σας ανήκουν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή