"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Σωτήρης Μπλέτσας: Eυχαριστώ για την εμπιστοσύνη – θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δυναμώσει το Κίνημά μας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη, την Επιτροπή Ψηφοδελτίων και την ΚΠΕ για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου παρέχουν να συνεχίσω από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων, την προσπάθεια για την ανατροπή της οπισθοδρόμησης που υφίσταται η χώρα απο την χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, την κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη.

Η υποψηφιότητα μου μου επιτρέπει να συνεχίσω σταθερά -πάντα απο τη θέση του στρατιώτη-την προσπάθεια που έκανα τα προηγούμενα χρόνια για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του Νομού μας. Με συνέπεια και ρεαλισμό, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια να δυναμώσει το Κίνημά μας και να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές που θα βγάλουν τη Χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, επιτρέποντας στους πολίτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα και δίνοντας τους τα εφόδια για μια καλύτερη ζωή.

Θα βρίσκομαι σταθερά δίπλα στους κατοίκους των Τρικάλων, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αδύναμους του Νομού μας.

Σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες.

Σταθερά δίπλα σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης