Σωτήρης Χατζηγάκης : «Να διδάσκεται στα σχολεία η ομιλία του Ομπάμα» Reviewed by Momizat on . Μια ιδιαίτερη πρόταση καταθέτει προς κάθε αρμόδιο πολιτικό παράγονταο πρώην υπουργός και βουλευτής ΤρικάλωνΣωτήρης Χατζηγάκης, με αφορμή την ομιλία του Προέδρου Μια ιδιαίτερη πρόταση καταθέτει προς κάθε αρμόδιο πολιτικό παράγονταο πρώην υπουργός και βουλευτής ΤρικάλωνΣωτήρης Χατζηγάκης, με αφορμή την ομιλία του Προέδρου Rating: 0

Σωτήρης Χατζηγάκης : «Να διδάσκεται στα σχολεία η ομιλία του Ομπάμα»

Σωτήρης Χατζηγάκης : «Να διδάσκεται στα σχολεία η ομιλία του Ομπάμα»

Μια ιδιαίτερη πρόταση καταθέτει προς κάθε αρμόδιο πολιτικό παράγονταο πρώην υπουργός και βουλευτής ΤρικάλωνΣωτήρης Χατζηγάκης, με αφορμή την ομιλία του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Νιάρχος.

Ειδικότερα ο Σ. Χατζηγάκης αναφέρει:

«Η παρουσία του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από μια εμπνευσμένη και βαθιά ανθρώπινη ομιλία. Ομιλία ενός εμβληματικού και κορυφαία πολιτικού όπως ο Μπαράκ Ομπάμα, η οποία και ήταν ύμνος και στέρεη παρακαταθήκη για τη Δημοκρατία που γεννήθηκε στη χώρα μας.

Συγκινητικά και ελπιδοφόρα υπήρξαν επίσης τα μηνύματα που εξέπεμψε με κέντρο την Ελλάδα, την οποία για πρώτη φορά μετά από χρόνια, τοποθέτησαν στο κάδρο των «ξεχωριστών» κρατών του κόσμου, σε αντίθεση με παλαιότερους Έλληνες πολιτικούς που τη διαπόμπευσαν με εκφράσεις του τύπου «διεφθαρμένοι Έλληνες» κλπ..

Οφείλουμε να σταθούμε όλοι πάνω στην ομιλία αυτή και να αναλύσουμε τα πολλαπλά μηνύματα αυτής, τα οποία αφορούν όλους, τους πολιτικούς μας, τους πολίτες και κυρίως τη νέα γενιά».

Σχόλια (2)

 • Δ.Μ.

  Αγαπητέ Υπουργε…κατσε στα αβγά σου κι ασε το Μικελη να αρθρωσει καμιά κουβεντουλα από το Χάρβαρντ με το πρώην πρέσβη τον Νικολας Μπερνς.
  Οι δικές σου αμερικανιες τελείωσαν οριστικά και το λογαριασμό τον πληρωνουμε ακόμα με τις παράνομες επιδοτησεις και τους αναξιοκρατικους διορισμους στην αγρωγη. Θυμίζεις το παλιό και δεν σωνεσαι ούτε με τον κλωνο σου.

  Απάντηση
 • Καπετάν Πλεύσης

  Σήμερα δηλώνει θαυμαστής των Δημοκρατικών ο Σωτήρης και όχι συντηρητικών …ένα ακόμη βήμα έμεινε από τον θαυμασμό στο Σοσιαλισμό…τι κάνει ο καθένας για τα ψηφοκούκια της οικογένειας …..
  Αυτό που πρέπει να διδαχτεί στα πανεπιστήμια είναι το πως αν δώσεις επιδότηση στους αγρότες σήμερα μπορείς αύριο να το πάρεις πίσω ….με φοροαρπαγή καταιγίδα…θα δίδεται και μεταπτυχιακό μετά την μελέτη του.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή