Σωτήρης Χατζηγάκης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων το Σάββατο 13 Ιανουρίου – «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» Reviewed by Momizat on . Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 12.00 Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» τιτλοφορείται το νέο, δέκατο έκτο  βιβλίο του Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 12.00 Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» τιτλοφορείται το νέο, δέκατο έκτο  βιβλίο του Rating: 0

Σωτήρης Χατζηγάκης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων το Σάββατο 13 Ιανουρίου – «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές»

Σωτήρης Χατζηγάκης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων το Σάββατο 13 Ιανουρίου – «Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές»

Σάββατο 13 Ιανουαρίου ώρα 12.00 Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

«Η Ελλάδα ανάποδα. Αίτια, πρωταγωνιστές και προοπτικές» τιτλοφορείται το νέο, δέκατο έκτο  βιβλίο του Σωτήρη Μιχ. Χατζηγάκη που  κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις της ΕΣΤΙΑΣ και θα παρουσιαστεί  στα Τρίκαλα το Σάββατο   13 Ιανουαρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο . 

Ο συγγραφέας, παρότι  πολιτικός που ανήκει στην κεντροδεξιά (ΝΔ) και έχει υπηρετήσει για τέσσερις περίπου δεκαετίες  τη χώρα του από θέσεις ευθύνης, προσπάθησε να σταθεί με αντικειμενικότητα και νηφαλιότητα απέναντι στα γεγονότα και τις εξελίξεις. Δικαιώνεται, μάλιστα, για θέσεις και απόψεις τις οποίες είχε εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο. 

Το πόνημα -που αποτελεί  προϊόν εκτεταμένης έρευνας- ασχολείται με την οικονομική κρίση την οποία δεν  προσεγγίζει μονοδιάστατα, αλλά σε βάθος, μέσα από ένα παγκόσμιο πρίσμα, οι διαθλάσεις του οποίου δεν είναι μόνον οικονομικές και πολιτικές αλλά και κοινωνικές και ιστορικές.

 

Σχόλια (3)

 • εκδότητς

  Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε στην Αθήνα !! Μάλλον θέλει να κάνει άλλη παρουσίαση, β’ έκδοσης .

  Απάντηση
 • Γαλάζιος Κόμης

  Για το…Μικέλη
  τα κάνεις όλα!

  Απάντηση
 • Γαλάζιος Κόμης

  Εδώ μας τάραξε στις επιθέσεις φιλίας ο πρώην Υπουργός με Χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω sms και τώρα μας προσκαλεί με sms πάλι να πάμε στην παρουσίαση εεε τί θέλετε να κάνει άλλο;
  Αυτοί οι επικοινωνιολόγοι που τον συμβουλεύουν θα τον κάψουν!
  Μη μας…τα ζ@λίζεται ρε παιδιά τόσο δεν τρώμε κουτόχορτο, το καταλάβαμε το υπονοούμενο!
  Δαγκωτό επειγόντως στο γόνο!

  Υ.Γ.
  Και να σκεφτείτε ότι δεν υπήρξαμε ποτέ ψηφοφόροι του!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή