Σωτ. Χατζηγάκης: «Αυτό που ζει σήμερα η ΝΔ είναι κατάντια» Reviewed by Momizat on . «Η βασική και κύρια ευθύνη της ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ έχει το ονοματεπώνυμο του Αντώνη Σαμαρά»   Του Θοδωρή Δαφέρμου Μετά της σημερινές εξελίξεις και τη «Η βασική και κύρια ευθύνη της ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ έχει το ονοματεπώνυμο του Αντώνη Σαμαρά»   Του Θοδωρή Δαφέρμου Μετά της σημερινές εξελίξεις και τη Rating: 0

Σωτ. Χατζηγάκης: «Αυτό που ζει σήμερα η ΝΔ είναι κατάντια»

Σωτ. Χατζηγάκης: «Αυτό που ζει σήμερα η ΝΔ είναι κατάντια»
«Η βασική και κύρια ευθύνη της ακροδεξιάς στροφής της ΝΔ έχει το ονοματεπώνυμο του Αντώνη Σαμαρά»

 

Του Θοδωρή Δαφέρμου

Μετά της σημερινές εξελίξεις και την παραίτηση του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, υπάρχει ένας άνθρωπος οποίος μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος.

Πρόκειται για τον πρώην υπουργό Σωτήρη Χατζηγάκη ο οποίος στις 14 Νοεμβρίου του 2011 διεγράφη καθώς σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι «ορισμένα ακροδεξιά στοιχεία της Νέας Δημοκρατίας με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος»

Ο Σωτήρης Χατζηγάκης μίλησε αποκλειστικά στο «Π» και τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αισθάνομαι δικαιωμένος αλλά και μια βαθιά θλίψη για την κατάντια του μεγάλου κομματός μας. Πριν από 2,5 χρόνια είχα καταγγείλει την επικίνδυνη ακροδεξιά στροφή του Αντώνη Σαμαρά και των ακροδεξιών συνεργατών του δηλαδή τα “ακροδεξιά σταγονίδια”.

Εκείνη η δήλωσή μου στοίχισε τη διαγραφή μου από το κόμμα που υπηρέτησα από όλες τις θέσεις ευθύνης και με τις οποίες με τίμησαν όλοι αρχηγοί της Ν.Δ. Ευτυχώς διαγράφτηκα νωρίς. Έμειναν, όμως, δυστυχώς εκείνοι που εξέθρεψαν τα σημερινά φαινόμενα της σήψης, της παρακμής και της εθνικής ενοχοποίησης της μεγάλης παράταξης των Καραμανλήδων, του Αβέρωφ και του Μητσοτάκη.

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τους διάφορους Μπαλτάκους. Η βασική και κύρια ευθύνη της ακροδεξιάς στροφής έχει ονοματεπώνυμο που δεν είναι άλλο από αυτό του Αντώνη Σαμαρά».
Πηγή  paraskhnio.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή