Σωτ. Χατζηγάκης: «Χτυπήστε εμένα κι όχι τον αδερφό μου» Reviewed by Momizat on .     Με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας («Τα Παραπολιτικά») στην οποία γίνεται αναφορά ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  «οι γαλάζιοι β     Με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας («Τα Παραπολιτικά») στην οποία γίνεται αναφορά ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  «οι γαλάζιοι β Rating: 0

Σωτ. Χατζηγάκης: «Χτυπήστε εμένα κι όχι τον αδερφό μου»

Σωτ. Χατζηγάκης: «Χτυπήστε εμένα κι όχι τον αδερφό μου»

 

 

Με αφορμή δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας («Τα Παραπολιτικά») στην οποία γίνεται αναφορά ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές  «οι γαλάζιοι βουλευτές βρίσκονται στα κάγκελα» επειδή κατέρχεται ως υποψήφιος δήμαρχος ο Δημήτρης Χατζηγάκης (αδερφός του «πατριάρχη της οικογένειας» Σωτήρη Χατζηγάκη), αλλά και με το φόβο ότι απώτερος σκοπός της οικογένειας είναι η προετοιμασία του Μικέλη Χατζηγάκη για τη Βουλή, γεγονός που απειλεί τη θέση τους, ο πρώην υπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εάν θέλουν να χτυπήσουν κάποιοι κάποιον, ας χτυπήσουν εμένα, τον Σωτήρη Χατζηγάκη, με όνομα, διεύθυνση κι επίθετο  κι όχι τον αδελφό μου, Δημήτρη. Στα ιδιοτελή παιχνίδια κάποιων, κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος. Δε θα πρέπει να εξαρτάται η πορεία της πόλης μας από τα μικροσυμφέροντα πολιτευόμενων οι οποίοι έχουν την υστερόβουλη στάση αποκλεισμού άξιων ανθρώπων. Ο αδερφός μου Δημήτρης Χατζηγάκης είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ένας καλός πολίτης και οικογενειάρχης, επιτυχημένος επαγγελματίας, άνθρωπος της αγοράς και του καθημερινού μόχθου, που ξέρει τα προβλήματα του τόπου και μπορεί να δώσει λύσεις, ενώ έχει σημαντική παρουσία και προσφορά στα κοινά. Είναι ο αδιαφιλονίκητα πιο ικανός να διαχειριστεί τις τύχες του Δήμου Τρικκαίων. Οι συμπολίτες μας επομένως, πρέπει να απαντήσουν στο εξής δίλλημα: Θέλουν άξιους και έντιμους ανθρώπους ή ανθρώπους των media, του life style ή τυχοδιώκτες της ευρύτερης πολιτικής, που μπήκαν χρεωμένοι στη πολιτική και σήμερα παρουσιάζονται οικονομικά εύρωστοι, ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά για τη δική τους επιβίωση και όχι για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας;».

Αφήστε το σχόλιο σας