Σύγκρουση κορυφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο Reviewed by Momizat on . Αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση εμφανίζεται ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν μετά την ανακοίνωση των «12» και τη σύσταση νέας λίγκας. Ο αξιωματούχος Αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση εμφανίζεται ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν μετά την ανακοίνωση των «12» και τη σύσταση νέας λίγκας. Ο αξιωματούχος Rating: 0

Σύγκρουση κορυφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Σύγκρουση κορυφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση εμφανίζεται ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν μετά την ανακοίνωση των «12» και τη σύσταση νέας λίγκας.

Ο αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε πως όσοι ποδοσφαιριστές λάβουν μέρος στην νέα διοργάνωση δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στο Euro και το Μουντιάλ με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

«Δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Μουντιάλ και το Euro με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους» ανέφερε ο Τσεφέριν και πρόσθεσε: «Είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την ανοησία. Η UEFA και ο ποδοσφαιρικός κόσμος εναντιωνόμαστε σε μια κίνηση ντροπιαστική με απώτερο σκοπό το συμφέρον των ομάδων που διακατέχονται από απληστία και τίποτα άλλο».

Ο Αλ. Τσεφέριν έβαλε στο στόχαστρο τον πρόεδρο της Γιουβέντους και πρώην πρόεδρο της ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων).about:blank

«Ο Ανιέλι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση όλων, δεν έχω δει άνθρωπο να λέει τόσα πολλά ψέματα. Μίλησα μαζί του το Σάββατο, μου είπε ότι αυτά που λέγονταν και γράφονταν ήταν μόνο φήμες, έπειτα είπε ότι με καλούσε πίσω ενώ εκείνος απενεργοποίησε το τηλέφωνο. Η απληστία είναι τόσο μεγάλη(…). Όλοι υπέγραψαν τη μεταρρύθμισή μας, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να πω τι πιστεύω για αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της UEFA και για κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε τι φίδια κρύβαμε στον κόρφο μας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή