"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Σύγκρουση κορυφής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποφασισμένος για μετωπική σύγκρουση εμφανίζεται ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφέριν μετά την ανακοίνωση των «12» και τη σύσταση νέας λίγκας.

Ο αξιωματούχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε πως όσοι ποδοσφαιριστές λάβουν μέρος στην νέα διοργάνωση δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στο Euro και το Μουντιάλ με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

«Δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Μουντιάλ και το Euro με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους» ανέφερε ο Τσεφέριν και πρόσθεσε: «Είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την ανοησία. Η UEFA και ο ποδοσφαιρικός κόσμος εναντιωνόμαστε σε μια κίνηση ντροπιαστική με απώτερο σκοπό το συμφέρον των ομάδων που διακατέχονται από απληστία και τίποτα άλλο».

Ο Αλ. Τσεφέριν έβαλε στο στόχαστρο τον πρόεδρο της Γιουβέντους και πρώην πρόεδρο της ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων).about:blank

«Ο Ανιέλι είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση όλων, δεν έχω δει άνθρωπο να λέει τόσα πολλά ψέματα. Μίλησα μαζί του το Σάββατο, μου είπε ότι αυτά που λέγονταν και γράφονταν ήταν μόνο φήμες, έπειτα είπε ότι με καλούσε πίσω ενώ εκείνος απενεργοποίησε το τηλέφωνο. Η απληστία είναι τόσο μεγάλη(…). Όλοι υπέγραψαν τη μεταρρύθμισή μας, οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να πω τι πιστεύω για αυτούς τους ανθρώπους» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της UEFA και για κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε: «Δεν ξέραμε τι φίδια κρύβαμε στον κόρφο μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης