«Σύγκρουση» Reviewed by Momizat on . Στα ύψη αναμένεται να ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο την εβδομάδα που ξεκινά, καθώς το σκάνδαλο Novartis «μπαίνει» στη Βουλή. Την Τετάρτη θα συζητηθεί στην Ολομέ Στα ύψη αναμένεται να ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο την εβδομάδα που ξεκινά, καθώς το σκάνδαλο Novartis «μπαίνει» στη Βουλή. Την Τετάρτη θα συζητηθεί στην Ολομέ Rating: 0

«Σύγκρουση»

«Σύγκρουση»

Στα ύψη αναμένεται να ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο την εβδομάδα που ξεκινά, καθώς το σκάνδαλο Novartis «μπαίνει» στη Βουλή. Την Τετάρτη θα συζητηθεί στην Ολομέλεια η πρόταση της κυβέρνησης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι λοιποί πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο θα τοποθετηθούν για την υπόθεση και οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν κατακόρυφα.

Ο προγραμματισμός αναφέρει ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 το βράδυ, όταν και θα πραγματοποιηθεί μυστική ψηφοφορία με τους βουλευτές να ψηφίζουν σε δέκα κάλπες, μία για κάθε εμπλεκόμενο, και όχι σε μία για όλους, όπως είχε ζητήσει η Νέα Δημοκρατία.

Υπολογίζεται ότι οι ομιλητές θα είναι περίπου 45, ενώ για να συγκροτηθεί η προανακριτική επιτροπή απαιτούνται 151 ψήφοι.

Την ίδια στιγμή η αντιπαράθεση μεταξύ στελεχών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης έχει χτυπήσει «κόκκινο», ενώ το κλίμα δυναμίτισε περαιτέρω η μήνυση-μανιφέστο του Αντώνη Σαμαρά κατά του πρωθυπουργού, του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, δικαστικών, αλλά και προστατευόμενων μαρτύρων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή