Σύλληψη απολυμένης καθαρίστριας και επίθεση από τα ΜΑΤ Reviewed by Momizat on . Απολυμένη καθαρίστρια προσήγαγαν - και τελικά συνέλαβαν - οι άνδρες της αστυνομίας, την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νί Απολυμένη καθαρίστρια προσήγαγαν - και τελικά συνέλαβαν - οι άνδρες της αστυνομίας, την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νί Rating: 0

Σύλληψη απολυμένης καθαρίστριας και επίθεση από τα ΜΑΤ

Σύλληψη απολυμένης καθαρίστριας και επίθεση από τα ΜΑΤ

Απολυμένη καθαρίστρια προσήγαγαν – και τελικά συνέλαβαν – οι άνδρες της αστυνομίας, την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης, όταν επικράτησε νέα ένταση μεταξύ απολυμένων καθαριστριών και αστυνομικών.

Ομάδα από τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο διαμαρτυρόμενες για την εξέλιξη της υπόθεσής τους και δέχτηκαν επίθεση , με προπηλακισμούς και ξύλο  από άνδρες των ΜΑΤ. Η αστυνομία προχώρησε και σε μία προσαγωγή, που μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σημειώνεται ότι η συλληφθείσα καθαρίστρια είναι καρδιοπαθής και στην προηγούμενη επίθεση των ΜΑΤ είχε υποστεί επεισόδιο και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Εκείνη την ώρα στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τους εκπροσώπους της τρόικας.
enikos.gr, avgi.gr
kath3 kath1 kath2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή