Σύλληψη Βούλγαρου για παρεμπόριο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (10-12-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου. Κατά τους ελέ Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (10-12-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου. Κατά τους ελέ Rating: 0

Σύλληψη Βούλγαρου για παρεμπόριο στα Τρίκαλα

Σύλληψη Βούλγαρου για παρεμπόριο στα Τρίκαλα

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (10-12-2014) το πρωί στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού για την πάταξη του παραεμπορίου.
Κατά τους ελέγχους προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 54χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος κατελήφθη να κατέχει προς πώληση συνολικά (269) είδη παραεμπορίου, όπως υαλοκαθαριστήρες, ξυριστικές μηχανές, μπαταρίες, ρολόγια κ.α., τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο διότι στερούταν άδειας μικροπωλητή, ενώ για τα παραπάνω κατασχεθέντα δεν κατείχε τα απαιτούμενα παραστατικά έγγραφα.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων θα συνεχιστούν παρόμοιοι έλεγχοι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή