Σύλληψη για αφορολόγητα τσιγάρα στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (10-07-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας Συνελήφθη χθες (10-07-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας Rating: 0

Σύλληψη για αφορολόγητα τσιγάρα στη Λάρισα

Σύλληψη για αφορολόγητα τσιγάρα στη Λάρισα

Συνελήφθη χθες (10-07-2014) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ένας 50χρονος ημεδαπός για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για πώληση μεγάλων ποσοτήτων αφορολόγητων τσιγάρων από τον συλληφθέντα, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • είκοσι (20) συσκευασίες καπνού των (50) γραμμαρίων η καθεμία και (598) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και
  • το χρηματικό ποσό των (710) ευρώ.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή