Σύλληψη για κροτίδες στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη, χθες (26-02-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 7 Συνελήφθη, χθες (26-02-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 7 Rating: 0

Σύλληψη για κροτίδες στα Τρίκαλα

Σύλληψη για κροτίδες στα Τρίκαλα

Συνελήφθη, χθες (26-02-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 70χρονος ημεδαπός, για κατοχή, εμπορία κροτίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα, κατά τη διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε περίπτερο, ιδιοκτησίας 68χρονης ημεδαπής, ο συλληφθείς κατελήφθη ως προσωρινά υπεύθυνος, να κατέχει και να διαθέτει παράνομα προς πώληση:
– (246) κροτίδες και
– (914) παιδικά αθύρματα.
Τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας η 68χρονη, ιδιοκτήτρια του περιπτέρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας