Σύλληψη για παράνομη ηλεκτροδότηση σπιτιού. Ποια η αιτία όμως; Reviewed by Momizat on . Συνελήφθη χθες (26-11-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για Συνελήφθη χθες (26-11-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για Rating: 0

Σύλληψη για παράνομη ηλεκτροδότηση σπιτιού. Ποια η αιτία όμως;

Σύλληψη για παράνομη ηλεκτροδότηση σπιτιού. Ποια η αιτία όμως;

Συνελήφθη χθες (26-11-2013) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.), ο 41χρονος κατελήφθη να ηλεκτροδοτεί παράνομα διαμέρισμα και εργαστήριο ιδιοκτησίας του.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε παραβίαση σφραγίδας του κιβωτίου μετρητικής διάταξης και απενεργοποίηση του μικροαυτόματου τριφασικού διακόπτη της παροχής, με αποτέλεσμα οι παραπάνω χώροι να τροφοδοτούνται από το δίκτυο χαμηλής τάσης της Δ.Ε.Η., χωρίς να καταγράφεται από το μετρητή η καταναλωθείσα ηλεκτρική ενέργεια.
Η παράνομη ηλεκτροδότηση διακόπηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή