Σύλληψη δύο διαρρήκτων που είχαν κλέψει εκκλησίες και καταστήματα στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκ Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκ Rating: 0

Σύλληψη δύο διαρρήκτων που είχαν κλέψει εκκλησίες και καταστήματα στη Λάρισα

Σύλληψη δύο διαρρήκτων που είχαν κλέψει εκκλησίες και καταστήματα στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 32 και 35 ετών.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, οι δράστες το χρονικό διάστημα από 25-09-2018 έως 29-10-2018, διέπραξαν μία απόπειρα κλοπής σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, δύο κλοπές σε Ιερούς Ναούς και μία κλοπή σε κατάστημα, κατά τις οποίες αποκόμισαν συνολικά 1.195 ευρώ. Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος την 26-10-2018 τις πρώτες πρωινές ώρες διέρρηξε ακόμη ένα κατάστημα, από το οποίο αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή