Σύλληψη ιερέα από την περιοχή Καλαμπάκας και Λαρισαίων για αγοραπωλησίες εικόνων Reviewed by Momizat on . Προς την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας εικόνων βρίσκεται η ΕΛΑΣ. Ηδη από χθες το απόγευμα είχε προχωρήσει στις συλλήψεις 5 ανδρών και γυναικών στη Λάρισα. Οι πρ Προς την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας εικόνων βρίσκεται η ΕΛΑΣ. Ηδη από χθες το απόγευμα είχε προχωρήσει στις συλλήψεις 5 ανδρών και γυναικών στη Λάρισα. Οι πρ Rating: 0

Σύλληψη ιερέα από την περιοχή Καλαμπάκας και Λαρισαίων για αγοραπωλησίες εικόνων

Σύλληψη ιερέα από την περιοχή Καλαμπάκας και Λαρισαίων για αγοραπωλησίες εικόνων

Προς την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας εικόνων βρίσκεται η ΕΛΑΣ. Ηδη από χθες το απόγευμα είχε προχωρήσει στις συλλήψεις 5 ανδρών και γυναικών στη Λάρισα.
Οι πρώτεες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε όλη την ημέρα σε εξέλιξη, μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.  στη Θεσσαλία για εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας για αγοραπωλησίες εικόνων και  άλλων αντικειμένων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συλληφθέντες πωλούσαν εικόνες μεγάλης ιστορικής και θρησκευτικής αξίας ενώ μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένας ιερέας από την περιοχή της  Καλαμπάκας. Από τους συλληφθέντες, εκτός του ιερέα, τρείς είναι Λαρισαίοι (ένας άνδρας και δυο γυναίκες) ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι Αλβανός υπήκοος.

Και οι δύο γυναίκες έχουν σχέση με τη Λάρισα, αφού οι πληροφορίες  θέλουν τις αρχές να βρήκαν εικόνες σε εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στην περιοχή των Μεσαγγάλων η μία εξ αυτών. Οι δράστες φέρονται να πουλούσαν εικόνες μεγάλης ιστορικής και θρησκευτικής αξίας, ενώ κάποιες από αυτές είχαν κλαπεί από μοναστήρια.
Περισσότερα θα γίνουν γνωστά από την Αστυνομία.
(φωτό αρχείου)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή