Σύλληψη νεαρού μετά από άγρια καταδίωξη στην Οιχαλία Reviewed by Momizat on . Για 20 λεπτά περίπου στην Οιχαλία ηχούσαν σειρήνες της Αστυνομίας, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη μία τρελή καταδίωξη στους δρόμους, σηκώνοντας κυριολεκτικά τους κα Για 20 λεπτά περίπου στην Οιχαλία ηχούσαν σειρήνες της Αστυνομίας, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη μία τρελή καταδίωξη στους δρόμους, σηκώνοντας κυριολεκτικά τους κα Rating: 0

Σύλληψη νεαρού μετά από άγρια καταδίωξη στην Οιχαλία

astinomia
Για 20 λεπτά περίπου στην Οιχαλία ηχούσαν σειρήνες της Αστυνομίας, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη μία τρελή καταδίωξη στους δρόμους, σηκώνοντας κυριολεκτικά τους κατοίκους στο πόδι

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της ΟΠΚΕ είχαμε πριν λίγη ώρα στην Οιχαλία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ένας ημεδαπός ενώ κινούνταν εντός της Οιχαλίας δέχθηκε σήμα από την αστυνομία για έλεγχο .

Ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Για 20 λεπτά περίπου στην Οιχαλία ηχούσαν σειρήνες της Αστυνομίας, καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη μία τρελή καταδίωξη στους δρόμους, σηκώνοντας κυριολεκτικά τους κατοίκους στο πόδι.

Τελικά και με την συνδρομή αστυνομικής δύναμης που κατέφθασε από την πόλη των Τρικάλων κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό στην οικία του.

Ο νεαρός όπως αποδείχθηκε δεν σταμάτησε για έλεγχο διότι δεν έφερε ασφάλεια το όχημά του, συνελήφθη, και με την διαδικασία του αυτοφώρου θα οδηγηθεί το πρωί στον εισαγγελέα Τρικάλων.
oichalianews.gr

Αφήστε το σχόλιο σας