Σύλληψη 56χρονης για εγκατάλειψη τραυματία Reviewed by Momizat on . Ενεπλάκησε τροχαίο στην Αθήνα προχθές και εγκατέλειψε τον τραυματία δικυκλιστή. Το περιστατικό αφορά σε 56χρονη Βολιώτισσα, η οποία συνελήφθη και μάλιστα εντός Ενεπλάκησε τροχαίο στην Αθήνα προχθές και εγκατέλειψε τον τραυματία δικυκλιστή. Το περιστατικό αφορά σε 56χρονη Βολιώτισσα, η οποία συνελήφθη και μάλιστα εντός Rating: 0

Σύλληψη 56χρονης για εγκατάλειψη τραυματία

Σύλληψη 56χρονης για εγκατάλειψη τραυματία

Ενεπλάκησε τροχαίο στην Αθήνα προχθές και εγκατέλειψε τον τραυματία δικυκλιστή. Το περιστατικό αφορά σε 56χρονη Βολιώτισσα, η οποία συνελήφθη και μάλιστα εντός πλαισίου του Αυτοφώρου μετά από την άμεση κινητοποίηση της Τροχαίας Βόλου.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών έστειλε σήμα, καθώς είχε τα στοιχεία από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που οδηγούσε η 56χρονη. Η Τροχαία Βόλου εντόπισε ότι αυτός ο αριθμός ανήκει σε Βολιώτη και οι αστυνομικοί απευθύνθηκαν στο σπίτι και ανέμεναν τον ιδιοκτήτη διακριτικά προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος οδηγούσε το όχημα όταν συνέβη το τροχαίο.

Αξιοποιώντας κατάλληλα τα στοιχεία της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τελικά και συνέλαβαν τη σύζυγο του κατόχου του αυτοκινήτου, η οποία προφορικά ομολόγησε την εμπλοκή της στο ατύχημα.

Αμεσα δόθηκε η εντολή από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας και για τη μεταφορά της 56χρονης στην Αθήνα επρόκειτο να γίνει μεταγωγή της χθες το βράδυ από την Τροχαία Βόλου.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Τροχαίας συνέχισαν χθες τους ελέγχους για την οδήγηση χωρίς δίπλων. Στην επιχείρηση οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά δέκα δικυκλιστές χωρίς άδεια.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή