"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων: Τελικά για πού το πήραμε;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων, γύρω από το θέμα της μη επιστροφής του μουσειακού συρμού στην πλατεία Πούλιου από το Πάρκο Ματσόπουλου όπως έχει αποφασίσει ο Δ.Τρικκαίων, αναφέρει τα εξής: 

“Δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα μία μόνο από τις επιστολές του δήμου Τρικκαίων προς τον ΟΣΕ, όπου φαίνεται ξεκάθαρα για ποια ακριβώς χρήση και για ποιο ακριβώς μέρος ζητήθηκε και τελικά πάρθηκε το τρένο.

Επίσης για να αρθεί και κάθε παρεξήγηση, εμείς σαν σύλλογος ποτέ δεν αμφισβητήσαμε την ανακαίνιση που έκανε αρχικά ο δήμος ώστε το τρένο εξωτερικά να αποκτήσει τη μορφή που έχει σήμερα.

Όμως το 2008 ήδη, το τρένο είχε ολόκληρο βανδαλιστεί, ήταν πια σε πολύ άσχημη κατάσταση και είχε πλέον μετατραπεί σε εστία μόλυνσης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζητήθηκε από τον ΣΦΣΤ να το πάρει και να το χρησιμοποιήσει όπως και έγινε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Όπως λοιπόν εμείς σεβόμαστε τα χρήματα που δαπάνησε ο δήμος πριν, έτσι και ο δήμος από το δικό του μέρος έπρεπε να σεβαστεί τον κόπο και τα χρήματα που μετά ξόδεψε ο σύλλογος (μερικές χιλιάδες ευρώ), πόσο μάλλον που τα χρήματα αυτά προήλθαν όλα από τις εισφορές των μελών του και μόνο”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης