Σύμπραξη Νταματέων και Ζαραμπουκέων για τον χώρο αναψυχής της Κρανιάς Reviewed by Momizat on . Με εθελοντική εργασία και με την υλική υποστήριξη του Δασαρχείου Καλαμπάκας τα μέλη των οικογενειών του Θόδωρα Νταμάτη και Στέφανου Ζαραμπούκα ξεκίνησαν τις εργ Με εθελοντική εργασία και με την υλική υποστήριξη του Δασαρχείου Καλαμπάκας τα μέλη των οικογενειών του Θόδωρα Νταμάτη και Στέφανου Ζαραμπούκα ξεκίνησαν τις εργ Rating: 0

Σύμπραξη Νταματέων και Ζαραμπουκέων για τον χώρο αναψυχής της Κρανιάς

Σύμπραξη Νταματέων και Ζαραμπουκέων για τον χώρο αναψυχής της Κρανιάς

Με εθελοντική εργασία και με την υλική υποστήριξη του Δασαρχείου Καλαμπάκας τα μέλη των οικογενειών του Θόδωρα Νταμάτη και Στέφανου Ζαραμπούκα ξεκίνησαν τις εργασίες που αφορούν την ανακατασκευή του χώρου αναψυχής στην διασταύρωση της Κρανιάς.

Το μέρος αποτελεί – εδώ και χρόνια – ενα καλό σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της φύσης καθώς ενδείκνυται για διάφορες υπαίθριες δραστηριότητες.

Τα τελευταία χρόνια το πάρκο τελούσε υπό φθοράς και αφθαρσίας – σχεδόν όλα τα έργα υποδομής ήταν κατεστραμμένα – και δύσκολα ταξιδιώτες σταματούσαν για να απολαύσουν τις χαρές του φυσικού κάλους.
Από τους αρμόδιους φορείς μετά την παρότρυνση των κατοίκων της περιοχής δόθηκε εντολή για την ανακατασκευή του και μάλιστα με προσωπική εργασία ο χώρος αναψυχής ανάκατασκευάστηκε και τις επόμενες ημέρες όπου ολοκληρώνονται και οι εργασίες αναμένεται να αποτελέσει και πάλι ένα όμορφο “σημείο αναφοράς” και διασκέδασης για τους επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής.

krania parko2krania parko3krania parko4krania parko5

Πηγή: kalabakacity.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή