Σύνεση και αισιοδοξία από τον Χρήστο Μιχαλάκη : “πορευόμαστε αξιοπρεπώς και επιτυχώς” Reviewed by Momizat on . Η τρέχουσα θητεία θα « ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς και επιτυχώς» και πως «θα κερδηθεί και η επόμενη» ανέφερε στην TrikkiPress ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης Η τρέχουσα θητεία θα « ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς και επιτυχώς» και πως «θα κερδηθεί και η επόμενη» ανέφερε στην TrikkiPress ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης Rating: 0

Σύνεση και αισιοδοξία από τον Χρήστο Μιχαλάκη : “πορευόμαστε αξιοπρεπώς και επιτυχώς”

Σύνεση και αισιοδοξία από τον Χρήστο Μιχαλάκη : “πορευόμαστε αξιοπρεπώς και επιτυχώς”

Η τρέχουσα θητεία θα « ολοκληρωθεί αξιοπρεπώς και επιτυχώς» και πως «θα κερδηθεί και η επόμενη» ανέφερε στην TrikkiPress ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης με αφορμή την προεκλογική περίοδο που διανύουμε εν όψη των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.

“Tα έργα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων -που προσπαθήσαμε και καταφέραμε να υλοποιήσουμε – τα εγκρίνει ο κόσμος και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία τονίζει στους συνεργάτες του ο Χρήστος Μιχαλάκης.

Και όπως υποστηρίζει “με τον Κώστα Αγοραστό είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση που έχουμε ως παράταξη και συνειδητοποιημένοι για τις νέες ευθύνες που καλούμαστε να αναλάβουμε μετά τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου” .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή