Σύντομα ο δυτικός περιφερειακός Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δακτύλιος των Τρικάλων, ο οποίος αναμένεται να αποσυμφορήσει κυκ Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δακτύλιος των Τρικάλων, ο οποίος αναμένεται να αποσυμφορήσει κυκ Rating: 0

Σύντομα ο δυτικός περιφερειακός Τρικάλων

Σύντομα ο δυτικός περιφερειακός Τρικάλων

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες για να παραδοθεί στην κυκλοφορία ο περιφερειακός δακτύλιος των Τρικάλων, ο οποίος αναμένεται να αποσυμφορήσει κυκλοφοριακά το κέντρο της πόλης.

Το έργο προϋπολογισμού 2,1 εκ. ευρώ, περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση 3.3 χιλιομέτρων, την ολοκλήρωση των κόμβων Αγ. Αποστόλων, Ρογγίων και Τσαγκάδα και τη διαπλάτυνση παράπλευρου δρόμου, συνολικού μήκους 700 μέτρων περίπου.

Ολες οι εργασίες θα γίνουν σε περιοχή που είναι απαλλοτριωμένη και, αν όλα πάνε καλά, το έργο θα παραδοθεί για χρήση στους τρικαλινούς στο τέλος του χρόνου, όπως ανέφερε ο Αντιπερειφερειάρχης Χρηστος Μιχαλάκης.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας