Σύριζα Τμήμα Υγείας : αναληθή,ανακριβή και ψευδή στοιχεία σε ότι αφορά το νοσοκομείου Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Σε πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας της πόλης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλη και παρόντων των Ματίνα Κούκια (Σύλλογος Ερ Σε πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας της πόλης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλη και παρόντων των Ματίνα Κούκια (Σύλλογος Ερ Rating: 0

Σύριζα Τμήμα Υγείας : αναληθή,ανακριβή και ψευδή στοιχεία σε ότι αφορά το νοσοκομείου Τρικάλων

Σύριζα Τμήμα Υγείας : αναληθή,ανακριβή και ψευδή στοιχεία σε ότι αφορά το νοσοκομείου Τρικάλων

Σε πρόσφατο δημοσίευμα εφημερίδας της πόλης, με την ευκαιρία της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Σιμορέλη και παρόντων των Ματίνα Κούκια (Σύλλογος Εργαζομένων ) και Στέφανου Μυλωνά, ιατρού της Β΄ Παθολογικής κλινικής.

Αναφέρθηκαν μια σειρά αναληθή –ανακριβή και εν τέλει ψευδή στοιχεία σε ότι αφορά το νοσοκομείου Τρικάλων.
Σε ότι αφορά την στελέχωση των Παθολογικών κλινικών: Οι δύο παθολογικές κλινικές του νοσοκομείου Τρικάλων- σε αντίθεση με το νοσοκομείο Καρδίτσας που διαθέτει μία Παθολογική κλινική και υπηρετούν 11 ιατροί και όχι 15-16 γιατροί όπως αναφέρθηκε από τον κ.Μυλωνά- υπηρετούν αυτή τη στιγμή σε κάθε μία κλινική από πέντε Παθολόγοι (4 μόνιμοι και 1 επικουρικός ) συν 1 παθολόγος που συμμετέχει στις εφημερίες της Β Παθολογικής Κλινικής.


Στις προκηρύξεις για το ΤΕΠ προκηρύχθηκε θέση Παθολόγου Επιμ. Α΄ για την οποία δεν υπήρξε ενδιαφέρον και ήδη έχει ζητηθεί επαναπροκήρυξη της θέσης.
Επίσης ταυτόχρονα με την προκήρυξη των θέσεων επιμελητή παθολόγου στα ΤΕΠ, προκηρύχθηκε και μια θέση επιμελητή Β΄ Παθολόγου Λοιμωξιολόγου, για την οποία δεν υπήρξε ενδιαφέρον.


Ενημερωτικά στο νοσοκομείο Τρικάλων λειτουργεί Πνευμονολογική κλινική (σε αντίθεση με το νοσοκομείο Καρδίτσας ), η οποία δέχεται πολύ μεγάλο φορτίο περιστατικών με αναπνευστικά προβλήματα, με κάλυψη η οποία προσεγγίζει στο 150%, σε αντίθεση με τις παθολογικές κλινικές οι οποίες αγγίζουν το 70% η καθεμία.


Ακόμη στις 14 θέσεις που ενέκρινε το Υπουργείο Υγείας για το νοσοκομείο μας, των οποίων η προκήρυξη διεκό0πει λόγω προκήρυξης των εξκλογών, περιλαμβάνει9 μια θέση Επιμ. Β΄ Παθολόγου και δυο μόνιμες θέσεις Επιμ. Β΄ Παθολόγων -Ογκολόγων, όπου η καλύψει των συγκεκριμένων ειδικοτήτων θα αποφορτίσει περαιτέρω τον όγκο εργασίας των Παθολογικών κλινικών πέραν του γεγονότος ότι θα καλυφθούν με πληρέστερο τρόπο οι ογκολογικοί ασθενείς του νομού Τρικάλων.


Όπως επίσης το έργο των Παθολογικών κλινικών υποστηρίζεται αυτή την στιγμή με αιματολόγο και επιπλέον στις προαναφερθείσες 14 θέσεις της προκήρυξης περιλαμβάνεται και αιματολόγος για την περαιτέρω κάλυψη των αιματολογικών περιστατικών τα οποία περιστατικά (αιματολογικά-ογκολογικά)νοσηλεύονται στις παθολογικές κλινικές.


2.Στο νοσοκομείο Τρικάλων υπηρετούν αυτή τη στιγμή 23 επικουρικοί ιατροί ενημερώνουμε λοιπόν την εκπρόσωπο του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων , ότι δεν γνωρίζει τα βασικά……..ότι τα κονδύλια μισθοδοσίας των επικουρικών ιατρών δεν είναι επιπλέον επιχορήγησης του Υπουργείου Υγείας, αλλά προκύπτουν από τον προϋπολογισμού του νοσοκομείου συνέπεια της ορθολογικής και χρηστής διαχείρισης των πόρων τα προηγούμενα 3 χρόνια.


Σε ότι αφορά την ατυχέστατη αλλά ενδεικτικό της ανευθυνότητας και της άγνοιας δήλωση περί botox ενημερώνουμε ότι η πλαστική χειρουργός που απέκτησε το νοσοκομείο Τρικάλων ήρθε με την διαδικασία της μετάταξης από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας, κερδίζοντας το νοσοκομείο επιπλέον μια θέση ιατρού χωρίς να χρειάζεται να προκηρυχθεί.


Οι 50 ασθενείς που αντιμετωπίστηκαν στα πλαίσια της πλαστικής χειρουργικής μέσα σε διάστημα 3 μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της ιατρού {καρκίνοι δέρματος-δυσμορφίες προσώπων κ.τ.λ) αποδεικνύουν ότι οι επιπόλαιες προσεγγισεις έχουν σκοπό να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα.


Ο κ.Σιμορέλης όφειλε να γνωρίζει το έργο που συντελέστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων και να τοποθετηθεί αναλόγως .
Το έργο που συντελέστηκε την προηγούμενη 3ετια στο νοσοκομείο Τρικάλων δεν μπορεί να αμαυρωθεί από οποιονδήποτε που λειτουργεί με μικροπολιτικές σκοπιμότητες για ιδίων όφελος.

Σχόλια (6)

 • Αγγελος Ζορμπάς

  Η προκύρηξη θέσεως επιμελητού Α για τα ΤΕΠ όπως και λοιμωξιολόγου παθολόγου ή παιδιάτρου ήταν μαθηματκώς βέβαιον ότι θα καθίστατο άγονος όπως και έγινε για να μην πω ότι έτσι ήταν επιθυμητό εκ της διοικήσεως.Καμία αλλη ειδικότητα όπως ογκολόγοι κλπ δεν στελεχώνει το ΤΕΠ παθολογικού και δεν αποφορτίζει το βάρος της εφημερίας.Όσον αφορά τις “εξωτικές” είδικότητες’ όρο που εγώ καθιέρωσα βρίσκονται στην φάση της αποδρομής,Ο αγγειοχειρουργός μας τελείωσε πριν προλάβει να έρθει,ή πλαστικός ζητά μετακίνηση και όαγγειοχειρουργός είναι επικουρικός με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα.Τζαμπα οι καταστροφές στο χώρο αναμονής των ορόφων για την δημιουργία ιατρείων,Ενα αισθητικό και λειτουργικό έκτρωμα που τώρα πρέπει να αποσυρθει.

  Απάντηση
 • Κυριακή Παγδάτογλου

  Πρός γνώση και ενημέρωση αναφέρουμε ότι : Οι ανάγκες των ιατρικών ειδικοτήτων του Νοσοκομείου προτάθηκαν , συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν εκ μέρους όλων των διευθυντών,του Επιστημονικού Συμβουλίου και της Διοίκησης.
  Ειδικά για τις θέσεις του ΤΕΠ λήφθηκαν υπ΄όψιν ακόμη περισσότερο οι ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της κίνησης των ασθενών του Νομού μας…Καλή συνέχεια λοιπόν με πνεύμα ευθύνης και συνεργασίας απ΄όλους μας
  Κυριακή Παγδάτογλου Διευθύντρια ΤΕΠ ΓΝΤρικάλων

  Απάντηση
 • persefoni

  Το τμήμα υγείας καλά θα κάνει να παει προσφέρει τις υπηρεσίες του αγγειοχειρουργου στο λαϊκό .ο απολογισμός της 3τιας έχει γίνει από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και στην ιστορία θα γραφτεί με τις πιο μαύρες σελίδες.

  Απάντηση
 • για κλαματα

  Δον Κιχωτη ζεις εσυ μας οδηγεις!!!!! Καρφωνεστε ρεεε καρφωνεστε….μαζευτειτε λιγο!!!!

  Απάντηση
 • Ματίνα Κούκια

  Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ
  Αυτό δεν είναι το Τμήμα Υγείας, που με τόσο αγώνα στήθηκε και τήρησε αυστηρά τις δημοκρατικές διαδικασίες, δίνοντας ώθηση στο κόμμα για κοινωνικό όραμα. Η φράξια 5-6 ατόμων, με κοινά συμφέροντα και ιδιοτελείς στόχους δε μπορεί να χρησιμοποιεί τους κόλπους του κόμματος για να συκοφαντήσει και να ακυρώσει άτομα που δρούν και εκφράζονται ελεύθερα. Η τακτική τους γνωστή αλλά μη αποδεκτή. Ας βγούν λοιπόν με τα ονόματά τους και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους χωρίς ομπρέλλες και ταμπέλες. Ως Εκπρόσωπος των εργαζομένων, φυσικά και γνωρίζω αυτά και άλλα πολλά… και όσο και να με συκοφαντείτε και να με εκφοβίζετε, θα συνεχίζω να στηρίζω τα πιστεύω μου ελεύθερα και όχι κρυμμένη κάτω ομπρέλλες και ταμπέλες.

  Απάντηση
 • ΤΣΈΛΙΟΥ ΣΟΦΙΑ

  Λυπάμαι πραγματικά για τις αναρτήσεις και τοποθετήσεις σε ότι αφορά το ΓΝ Τρικάλων. Όλοις μας που εργαζόμαστε στο χώρο αυτό ζούμε τις οικογένειές μας, προσφέροντας με αυταπάρνηση και πολλές δυσκολίες σημαντικό έργο για την καλύτερη ποιότητα παροχών υγείας για τους συμπολίτες μας. Θα ήθελα να πω σε όσους χρησιμοποιώντας μάσκες και ψευδώνυμα καλά θα κάνουν να μην μιλούν και παραπληροφορούν τους πολίτες .Εάν εργάζονται στο νοσοκομείο Τρικάλων να κάνουν επώνυμες τοποθετήσεις με σοβαρότητα και εγκυρότητα. (Όπως πχ αρπαγμένες Περσιφόνες και δολοφονημένες Υπατίες). Επίσης το νοσοκομείο ανήκει σε όλους τους Τρικαλινούς πολίτες και δεν είναι τσιφλίκι κανενός..Ο καθένας μας ας προσφέρει από τον τομέα του το μέγιστο για το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Εάν δεν μας αρέσει και έχουμε τα κότσια να πάμε να προσφέρουμε υπηρεσίες εκτός χώρου να ξεκρεμάσουμε τις ταμπέλες και να πορευτούμε. Τα τελευταία τρία χρόνια το νοσοκομείο άλλαξε εικόνα με υπηρεσίες του τις έχει αναγνωρίσει όλη η τρικαλινή κοινωνία και όχι μόνο.Να ξέρουν πάντως οι επώνυμοι και ανώνυμοι καλοθελητές ότι το νοσοκομείο δε θα γυρίσει πίσω θα συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια .Το εγγυόμαστε εμείς που εργαζόμαστε και μοχθούμε. Το εγγυώνται και οι Τρικαλινοί που ένιωσαν την άνοδο του.
  Ας σταματήσουμε να το λιθοβολούμε με τα πετραδάκια που χτίστηκε από τις προσπάθειες όλων μας, διότι θα πέσει και θα μας πλακώσει……

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή