Σύριζα : 90.000 ευρώ για το κολυμβητήριο και το βοηθητικό του σταδίου Reviewed by Momizat on . «με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχωρά άμεσα η εκταμίευση σημαντικών ποσών από το Πρόγραμμα Δημοσίων «με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχωρά άμεσα η εκταμίευση σημαντικών ποσών από το Πρόγραμμα Δημοσίων Rating: 0

Σύριζα : 90.000 ευρώ για το κολυμβητήριο και το βοηθητικό του σταδίου

Σύριζα : 90.000 ευρώ για το κολυμβητήριο και το βοηθητικό του σταδίου

«με απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού προχωρά άμεσα η εκταμίευση σημαντικών ποσών από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την ανακαίνιση κρίσιμων αθλητικών υποδομών του Δήμου Τρικκαίων.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση (ΑΔΑ : 7I234653O7-99N) εκταμιεύονται άμεσα :
1.      50.000 ευρώ για την ανακαίνιση του κλειστού κολυμβητηρίου του Δήμου Τρικκαίων. Ταυτόχρονα εγγράφεται συνολικό κονδύλι 393.535,39 ευρώ για την ολοκλήρωση του έργου με την απορρόφηση της πρώτης εκταμίευσης.
2.      40.000 ευρώ για την εγκατάσταση φυσικού χλοοτάπητα και ηλεκτροφωτισμού στο βοηθητικό γήπεδο Τρικάλων.
Υπογραμμίζεται ότι τα εν λόγω ποσά είναι άμεσα διαθέσιμα προς τον Δήμο Τρικκαίων και αφορούν τις χρηματοδοτήσεις του ΠΔΕ για το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους».

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή