Σύσκεψη από την “Ανοιξη” για πιθανές αγροτικές κινητοποιήσεις Reviewed by Momizat on . Μετά τη μεγάλη και ενθαρρυντική συμμετοχή αγροτών στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, μεταξύ των οποίων και  η «Άνοιξη» , που πραγ Μετά τη μεγάλη και ενθαρρυντική συμμετοχή αγροτών στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, μεταξύ των οποίων και  η «Άνοιξη» , που πραγ Rating: 0

Σύσκεψη από την “Ανοιξη” για πιθανές αγροτικές κινητοποιήσεις

Σύσκεψη από την “Ανοιξη” για πιθανές αγροτικές κινητοποιήσεις

Μετά τη μεγάλη και ενθαρρυντική συμμετοχή αγροτών στη σύσκεψη των Ομοσπονδιών και Αγροτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας, μεταξύ των οποίων και  η «Άνοιξη» , που πραγματοποιήθηκε  στον Παλαμά την περασμένη Τρίτη υλοποιούμε  τις αποφάσεις που πήραμε.

Στη σύσκεψη του  Παλαμά αναδείχτηκε από όλους η αναγκαιότητα το αγροτικό κίνημα να οργανώσει πιο αποτελεσματικά τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που είναι μονόδρομος. Αποφασίστηκε μια σειρά αγωνιστικών πρωτοβουλιών τόσο σε τοπικό όσο και σε πανθεσσαλικό επίπεδο. Επίσης,  αποφασίστηκε να παρθεί άμεσα πρωτοβουλία πανελλαδικής συνάντησης με τις επιτροπές των Μπλόκων και να προχωρήσουμε τον συντονισμό της δράσης μας με τους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, την νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών.

Για  να προχωρήσουμε  πιο μαζικά και συντονισμένα πρέπει ως ομοσπονδία αγροτικών συλλογών ν. Τρικάλων   «Η Άνοιξη» να οργανώσουμε τον αγώνα στην περιοχή μας.

Γι’ αυτό το σκοπό  καλούμε τους Αγροτικούς και Κτηνοτροφικούς Συλλόγους και κάθε αγροτοκτηνοτρόφο του νομού Τρικάλων  σε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», στα Τρίκαλα , τη Δευτέρα 18 Νοέμβρη και ώρα 11π.μ.

Την ίδια ώρα, επίσης,  καλούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του νομού μας σε συνέντευξη τύπου.

 

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΤΡΙΚΑΛΩΝ

«Η ΑΝΟΙΞΗ»

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή