Σύσκεψη Βλαχογιάννη με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος Reviewed by Momizat on . Σύσκεψη με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος είχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, την Παρασκευή 30-5-2014. Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο του Πυροσ Σύσκεψη με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος είχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, την Παρασκευή 30-5-2014. Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο του Πυροσ Rating: 0

Σύσκεψη Βλαχογιάννη με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

Σύσκεψη Βλαχογιάννη με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

Σύσκεψη με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος είχε ο Ηλίας ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, την Παρασκευή 30-5-2014.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, συμμετείχαν ο Αρχηγός του Π.Σ. – Αντιστράτηγος Βασίλειος ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο Υπαρχηγός του Π.Σ.- Αντιστράτηγος Χαράλαμπος ΑΦΑΛΗΣ, καθώς επίσης και οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ και Γιάννης ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο συντονισμό των δράσεων των Υπηρεσιών και Κλιμακίων του Πυροσβεστικού Σώματος, για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών κατά την φετινή αντιπυρική περίοδο.

Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, αφού ενημέρωσε τους Βουλευτές της ΝΔ για τις ενέργειες που γίνονται ως προς τη λήψη αντιπυρικών μέτρων, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι σκοπός του Π.Σ. είναι η εύρυθμη λειτουργία όλων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, έτσι ώστε να αποδώσει καλύτερα ο μηχανισμός δασοπυρόσβεσης.

Αφήστε το σχόλιο σας