Σύσκεψη για το Κρατικό Εργοστάσιο Ξύλου Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Στις 10 η ώρα το πρωί αύριο Παρασκευή , στο Δασαρχείο Καλαμπάκας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αν Υπουργού Περιβάλλο Στις 10 η ώρα το πρωί αύριο Παρασκευή , στο Δασαρχείο Καλαμπάκας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αν Υπουργού Περιβάλλο Rating: 0

Σύσκεψη για το Κρατικό Εργοστάσιο Ξύλου Καλαμπάκας

Σύσκεψη για το Κρατικό Εργοστάσιο Ξύλου Καλαμπάκας

Στις 10 η ώρα το πρωί αύριο Παρασκευή , στο Δασαρχείο Καλαμπάκας θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του αν Υπουργού Περιβάλλοντος και ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, με θέμα την επαναφορά σε λειτουργία του Κρατικού Εργοστασίου Ξύλου.

Η επιτροπή αποτελείται από τους:

 1. Τον επικεφαλής της, συντοπίτη μας από την Τζούρτζια, δασολόγο Βαγγέλη Γκουντούφα , αν. Προϊστάμενο της Δ/νσης Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και τη δασολόγο Ειρήνη Αλεξίου, επίσης από τη Γενική Δ/νση Δασών.
 2. Τους δασολόγους του Δασαρχείου Καλαμπάκας Σπύρο Μουζιούρα και Τηλέμαχο Πινιάρα
 3. Το Δήμαρχο Καλαμπάκας Χρήστο Σινάνη και τον Δασοπόνο του Δασαρχείου Καλαμπάκας, Θοδωρή Καραγιώργο
 4. Τους καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας, δασολόγους  Γιάννη Παπαδόπουλο και Γιώργο Νταλό
 5. Τον εκπρόσωπο των ιδιωτών, δραστηριοποιημένο στον τομέα της κατεργασίας ξύλου, Χρήστο Μπάτζιο

Φιλόδοξος στόχος της επιτροπής είναι να συντάξει έκθεση για τις συγκεκριμένες ενέργειες και δράσεις που πρέπει να γίνουν για να ξαναζωντανέψει το εργοστάσιο ξυλείας στο σημερινό σύγχρονο και σύνθετο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τα μέλη της επιτροπής, που σημειωτέον, δεν αμοίβονται, πρέπει να παραδώσουν το πόρισμά τους έως τις 31/12/2018.

Σχόλια (1)

 • Χ.Σ.Λ.

  Εργοστάσιο Ξύλου Καλαμπάκας
  Ελπίζουμε αυτή η συνάντηση με τον κ.Φαμέλλο μην γίνει αφορμή να κοπούν δέντρα αιωνόβια και ιστορικά της περιοχής Ασπροποτάμου και τα προϊόντα του εργοστασίου μην περιοριστούν σε γκλίτσες και βαρελάκια..
  Πρέπει να γίνει έρευνα αγοράς από έγκυρους ανθρώπους πρώτα ως προς την ζήτηση των προίόντων,η αγορά είναι πλημυρισμένη από Σκανδιναυκά φτηνά προϊόντα.
  Γιατί το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν ανέλαβε τον ιχθυοπαραγωγικό σταθμό πέστροφας στο Κουκουφλί όπως πανηγυρικά είχαν εξαγγίλει πριν δύο χρόνια;.
  Ευχαριστώ
  Χ.Σ.Λ.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή