Σύσκεψη ενόψει εκλογών στο Δήμο Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Ο Δήμος Τρικκαίων, εν όψει της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2014, και προκειμένου να υπάρξει ομαλή προεκλογική περίοδος, καλεί τους εκπροσ Ο Δήμος Τρικκαίων, εν όψει της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2014, και προκειμένου να υπάρξει ομαλή προεκλογική περίοδος, καλεί τους εκπροσ Rating: 0

Σύσκεψη ενόψει εκλογών στο Δήμο Τρικκαίων

Σύσκεψη ενόψει εκλογών στο Δήμο Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων, εν όψει της διεξαγωγής των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2014, και προκειμένου να υπάρξει ομαλή προεκλογική περίοδος, καλεί τους εκπροσώπους των κομμάτων που προτίθενται να λάβουν μέρος σε αυτές, σε σύσκεψη.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, στις 11.30 π.μ. την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2014.
Στη συγκεκριμένη σύσκεψη θα συζητηθεί το θέμα της παραχώρησης χώρων στα κόμματα για την προεκλογική τους εκστρατεία, θέματα προβολής, διαφήμισης, τοποθέτησης πανό κ.λπ. Δεν θα συζητηθεί το θέμα της παραχώρησης χώρων για τις προεκλογικές ομιλίες, καθώς εμπίπτει σε άλλες διατάξεις.
Κύριος στόχος του Δήμου Τρικκαίων, είναι η διεξαγωγή μια προεκλογικής εκστρατείας από όλους, με σεβασμό στην ευπρέπεια, στην ιστορία της πόλης, στην καθαριότητα, στη δημοτική και ιδιωτική περιουσία, ταυτοχρόνως με την άσκηση του ύψιστου δικαιώματος και της ουσιαστικότερης υποχρέωσης στη δημοκρατία: αυτού της εκλογής.

 

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή