Σύσκεψη ενόψει ΕΣΠΑ Reviewed by Momizat on . Για την ευκαιρία να αξιοποιήσουν προγράμματα από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) ενημέρωσε σήμερα τους ομολόγους του των τριών άλλων Δήμων της ΠΕ Τρικάλων, ο Δήμαρχος Τρικκαί Για την ευκαιρία να αξιοποιήσουν προγράμματα από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) ενημέρωσε σήμερα τους ομολόγους του των τριών άλλων Δήμων της ΠΕ Τρικάλων, ο Δήμαρχος Τρικκαί Rating: 0

Σύσκεψη ενόψει ΕΣΠΑ

Σύσκεψη ενόψει ΕΣΠΑ

Για την ευκαιρία να αξιοποιήσουν προγράμματα από το νέο ΕΣΠΑ (ΣΕΣ) ενημέρωσε σήμερα τους ομολόγους του των τριών άλλων Δήμων της ΠΕ Τρικάλων, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.
Σε σύσκεψη με παρόντα τον προϊστάμενο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γ. Χαρίση, οι κ. Μεριβάκης (Φαρκαδόνας), Σινάνης (Καλαμπάκας) και Μαράβας (Πύλης) ενημερώθηκαν για το εύρος των προγραμμάτων που υφίστανται σε συγκεκριμένους στόχους του ΣΕΣ. Μάλιστα, το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
Προϋπόθεση, όμως, για την αξιοποίηση των προγραμμάτων, είναι η ίδρυση από κάθε Δήμο, αυτόνομης Διεύθυνσης ή τμήματος κοινωνικής μέριμνας/φροντίδας, προκειμένου να μπορέσει να διαχειριστεί πλήθος προγραμμάτων. Μέχρι τώρα, την ευθύνη για την κοινωνική μέριμνα σε όλον τον νομό, την έχει ο Δήμος Τρικκαίων, ο οποίος εξυπηρετεί π0ολίτες και από άλλους Δήμους, παρότι δεν διαθέτει την πλήρη στελέχωση των υπηρεσιών αυτών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή