Σύσκεψη ενόψει του προγράμματος κατά της φτώχειας Reviewed by Momizat on . Μια ευρεία συνάντηση με τους 25 από τους 26 εργαζόμενους στο πρόγραμμα των «Δράσεων για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρ Μια ευρεία συνάντηση με τους 25 από τους 26 εργαζόμενους στο πρόγραμμα των «Δράσεων για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρ Rating: 0

Σύσκεψη ενόψει του προγράμματος κατά της φτώχειας

Σύσκεψη ενόψει του προγράμματος κατά της φτώχειας

Μια ευρεία συνάντηση με τους 25 από τους 26 εργαζόμενους στο πρόγραμμα των «Δράσεων για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας» πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για λειτουργικά θέματα και για ειδικότερες δράσεις που θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων έδωσε τη δέουσα βαρύτητα στο όλο πρόγραμμα, μετά και την προχθεσινή επίσκεψη στο Νοσοκομείο Τρικάλων, για την προεργασία και την προετοιμασία. Συγκεκριμένα, έθεσε ξανά ως ζητούμενο και ως αναγκαιότητα «να βάλουμε ψυχή». Ψυχή, σε ένα πρόγραμμα που συμβάλλει στην προσπάθεια μείωσης της αναξιοπάθειας των συμπολιτών μας. Ετσι, υπενθύμισε ότι κυρίαρχο ρόλο παίζει η σύμπνοια και η συνεργασία με την τοπική κοινωνία, με επιχειρήσεις που θα ήθελαν να προσφέρουν, από φαγητό μέχρι εξοπλισμό για διάφορες πτυχές και δράσεις του προγράμματος. Παρόντες, ο εκπρόσωπος του συντονιστή εταίρου της σύμπραξης, «Συνειρμός αμκε», κ. Κ. Φώλιας, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Χρ. Αναστασίου και ο προϊστάμενος της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γ. Χαρίσης, οι οποίοι συζήτησαν για τα ειδικότερα θέματα εξοπλισμού και οργάνωσης της όλης δράσης.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή