Σύσκεψη στη ΓΓΑ για το Δημοτικό γήπεδο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός είχαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρ Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός είχαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρ Rating: 0

Σύσκεψη στη ΓΓΑ για το Δημοτικό γήπεδο Τρικάλων

GGA
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός είχαν συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο του ΑΟ Τρικάλων Κώστα Παρδάλη παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλη και Χρήστου Σιμορέλη.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η επισκευή και η συντήρηση του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Τρικάλων.

Εξετάστηκαν όλες οι τεχνικές επιλογές ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την επισκευή του χλοοτάπητα στο συντομότερο χρονικό διάστημα, προκειμένου να μπορεί η ομάδα των Τρικάλων να αγωνιστεί στη Football League.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Τρικάλων προσέφερε στον Υφυπουργό ένα λεύκωμα με όλες τις στιγμές του ΑΟ Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή