Σύσκεψη στο υπουργείο – “τσίλιες” …φυλάνε οι Ελαφιώτες Reviewed by Momizat on . Συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Σωκράτη Φάμελλο, για το θέμα του δάσους του Ελαφίου Καλα Συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Σωκράτη Φάμελλο, για το θέμα του δάσους του Ελαφίου Καλα Rating: 0

Σύσκεψη στο υπουργείο – “τσίλιες” …φυλάνε οι Ελαφιώτες

Σύσκεψη στο υπουργείο – “τσίλιες” …φυλάνε οι Ελαφιώτες

Συνάντηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Σωκράτη Φάμελλο, για το θέμα του δάσους του Ελαφίου Καλαμπάκας.

Αποφασίστηκε : 

  1. Το Υπουργείο θα προβεί άμεσα στην αναζήτηση όλων των στοιχείων σε σχέση με την επάρκεια επιστημονικής τεκμηρίωσης της μεθόδου υλοτόμησης που επιλέχθηκε από τη διαχειριστική μελέτη, ώστε να αξιολογηθεί η αειφορική της διάσταση και η καταλληλότητά της.
  2. Θα αναζητηθούν από την οικεία Διεύθυνση Δασών και τις δασικές υπηρεσίες όλα τα νομικά έγγραφα που αφορούν στην ιδιοκτησία, νομή και κατοχή του δάσους, προκειμένου να αξιολογηθούν και αμέσως μετά να οριοθετηθούν οι θεσμικές δυνατότητες διεκδίκησης του από το δημόσιο.

Eν τω μεταξύ οι κάτοικοι του Ελαφίου βρίσκονται σε επιφυλακή , φυλάνε κατά ομάδες το δάσος προκειμένου όπως υποστηρίζουν να αποκρούσουν κάθε απόπειρα υλοτόμησης .

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή