Σώθηκαν σαν από θαύμα στην Καλλιρρόη Reviewed by Momizat on . Άγιο είχε τριμελής οικογένεια το μεσημέρι της Κυριακής στα ορεινά του νομού Τρικάλων. Ο οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου (Cherokee) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτο Άγιο είχε τριμελής οικογένεια το μεσημέρι της Κυριακής στα ορεινά του νομού Τρικάλων. Ο οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου (Cherokee) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτο Rating: 0

Σώθηκαν σαν από θαύμα στην Καλλιρρόη

Σώθηκαν σαν από θαύμα στην Καλλιρρόη

Άγιο είχε τριμελής οικογένεια το μεσημέρι της Κυριακής στα ορεινά του νομού Τρικάλων. Ο οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου (Cherokee) έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λίγο μετά την διασταύρωση με την Καλλιρρόη στον Ασπροπόταμο και έπεσε μέσα στο ποτάμι.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε ανάποδα μέσα στο παγωμένο νερό αλλά χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του Απόστολου Νταμάτη που περνούσε απο το σημείο απεγκλωβίστηκαν άμεσα ο οδηγός, η σύζυγος του και το παιδί τους που επέβαιναν στο όχημα.
Εκτός απο το σοκ οι τρεις επιβάτες δεν έπαθαν το παραμικρό και μεταφέρθηκαν σε παρακείμενο ξενοδοχείο προκειμένου να συνέλθουν χάρις στην βοήθεια περαστικών αλλά και του Αποστόλη Νταμάτη που εργάζεται στον Δήμο Καλαμπάκας ο οποίος αποχιονίζει και καθαρίζει το οδικό δίκτυο της περιοχής.
(Πηγή sportrikala.gr)
krania 4 krania 1 krania 2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή