Σώου στη Φαρκαδόνα – Μπαγιώτης: Tρίζει η καρέκλα του δημάρχου. Γεωργολόπουλος : βλέπεις κάθε βράδυ «Survivor»… Reviewed by Momizat on . Στα κάγκελα βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο δήμο Φαρκαδόνας με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι "τρίζει η καρέκλα του δημάρχου". Η απάντηση έρχεται Στα κάγκελα βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο δήμο Φαρκαδόνας με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι "τρίζει η καρέκλα του δημάρχου". Η απάντηση έρχεται Rating: 0

Σώου στη Φαρκαδόνα – Μπαγιώτης: Tρίζει η καρέκλα του δημάρχου. Γεωργολόπουλος : βλέπεις κάθε βράδυ «Survivor»…

Σώου στη Φαρκαδόνα – Μπαγιώτης: Tρίζει η καρέκλα του δημάρχου. Γεωργολόπουλος : βλέπεις κάθε βράδυ «Survivor»…

Στα κάγκελα βρίσκονται για μια ακόμη φορά στο δήμο Φαρκαδόνας με αφορμή δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται ότι “τρίζει η καρέκλα του δημάρχου”.

Η απάντηση έρχεται από τον Γιάννη Γεωργολόπουλο ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Μιχ. Μπαγιώτης “το μόνο που κάνει είναι να βλέπει κάθε βράδυ «Survivor».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Farkadonaday:  «η καρέκλα» του δημάρχου έχει ήδη αρχίσει να τρίζει επικίνδυνα! Και είναι τόσο επώδυνο… που κάποιοι έχουν λακίσει κι περιμένουν απλώς την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσουν.. Από την άλλη, η συσπείρωση που παρουσιάζει ο συνδυασμός του Μπαγιώτη έχει προκαλέσει σε ορισμένους στο δημαρχείο αναστάτωση“.

Η απάντηση του Γιάννη Γεωργολόπουλου :

Τα τελευταία χρόνια ξεγυμνώθηκε τελείως και και η παράδοση του είναι άνευ όρων.

Προσπαθεί να πείσει την τοπική κοινωνία ότι πολεμάει σαν λιοντάρι ενώ η αλήθεια είναι ότι το μόνο που κάνει είναι να βλέπει κάθε βράδυ «Survivor». 

Είναι εξαιρετικά βολικό να  παριστάνει το αιώνιο θύμα καλό θα ήταν όμως να επισκεφθεί κάποιο “ινστιτούτο ανδρολογίας” και σίγουρα θα πάψει να βλέπει όνειρα ότι τρίζει η καρέκλα του δημάρχου.

Το θέμα δεν είναι μόνο να προχωράει αλλά να ξέρει και που πηγαίνει.

Αλλά δεν ξέρει που πηγαίνει αφού δεν ξέρει που βρίσκεται.  Πολύ γέλιο . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή