“Σώπασε Σούλα σώπασε και μη βαριαναστενάζεις”…. Reviewed by Momizat on . Τι να συγκολλιέται άραγε η κυρία Σούλα Μερεντίτη ; Η φωτό απο την σημερινή μάζωξη στο Κάραβελ όλων των πρώην και νυν βουλευτών του ΠΑΣΟΚ . Ζούμε σε μια εποχή πο Τι να συγκολλιέται άραγε η κυρία Σούλα Μερεντίτη ; Η φωτό απο την σημερινή μάζωξη στο Κάραβελ όλων των πρώην και νυν βουλευτών του ΠΑΣΟΚ . Ζούμε σε μια εποχή πο Rating: 0

“Σώπασε Σούλα σώπασε και μη βαριαναστενάζεις”….

“Σώπασε Σούλα σώπασε και μη βαριαναστενάζεις”….

Τι να συγκολλιέται άραγε η κυρία Σούλα Μερεντίτη ; Η φωτό απο την σημερινή μάζωξη στο Κάραβελ όλων των πρώην και νυν βουλευτών του ΠΑΣΟΚ . Ζούμε σε μια εποχή που όλα μοιάζουν να είναι αφημένα στην τύχη. Η κ Μερεντίτη πάντως δεν ακολούθησε τον πολιτικό της φίλο Βαγγέλη  Βενιζέλο ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως είναι «ζήτημα πολιτικής αξιοπρέπειας» να μην συνυπάρξει στο ίδιο κόμμα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Θα παραμείνει φαίνεται στο μαντρί η κ. Σούλα 

Σχόλια (3)

 • Του κ@lou ta 9days

  Αυτή δεν είναι μαζωξη…μνημοσυνο είναι των ξεχασμενων σοσια-ληστών!

  Απάντηση
 • Ασωτος

  Στις 9 του μακαριτη αλλον έβαζε στο σπίτι…η Φωφη!
  Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπαζει τα εξοπλιστικα του Βαγγελα!
  Πολλές οι προσωπικότητες…λίγες οι βουλευτικές καρέκλες!
  Αμα δεν βολευεται η Σουλα ας βρει θεσουλα στη νέα κίνηση της Διαμαντοπουλου με το Φλωριδη!
  Δεν τη θέλουν;

  Απάντηση
 • Καπετάν ο Πραγματιστής

  Το Λάθος της Πεθεράς.
  Η αλήθεια για την Σούλα είναι ότι ήταν δεν έχει καταλάβει καλά κάτι….
  Ακόμη δεν έχει καταλάβει ότι το άλογο που καλπάζει μπροστά είναι μόνο ο Οικονόμου Γιώργος, τον φράζει να βγει να μιλήσει σαν κακιά πεθερά. Μια βουλευτική έδρα για Σούλα ? Άρη ? Γιώργο ? Φυσικά να την διεκδικήσει ο Γιώργος αν το θέλει βέβαια.
  Αν θέλει για δήμαρχος για δήμαρχος. Ας τον επιτέλους ρε Σούλα …είναι καλό παιδί και σε σέβεται δεν μπορεί να σου πει φύγε από μπροστά μου. Εγώ αν σε είχα πεθερά θα στο έλεγα…Θέλει να καλπάσει και του κόβεις την φορά του…Επαναλαμβάνω σε σέβεται Κάνε το εσύ Σούλα. Και βοήθησε άλλες καταστάσεις. Στο τέλος σου έχω πρόταση…

  Ο Νέος Δήμαρχος
  Πολύ λένε μπορεί να κατέβει για δήμαρχος και γιατί δεν βγήκε να μιλήσει να φωνάξει κάποια γεγονότα….μπερδεύονται δεν είναι δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.
  Όταν και αν θα βγει ως διεκδικητής στο ρινγκ
  η Πορτογάλλου ακόμη απέναντι μετά την επιστροφή του Παπανδρέου .Εσείς όλο ιδέες είσαστε και ανακατέψατε και τον κόσμο σε αυτό το παιχνίδι σας. Ντροπή για την εκμετάλλευση των ψηφοφόρων σας.

  Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά την πρόσκληση της Φώφης ο δήμος Τρικκαίων βαδίζει για αλλαγή χεριών ολοταχώς.
  Ο οφθαλμός της προέδρου Φώφης , του Ανδρουλάκη και του Παπανδρέου βλέπουν παντού και ακούνε.
  Θα βάλει το λιθαράκι δίπλα στον Οικονόμου ο πρώην δήμαρχος Λάππας , ο Τραγάνης , ο Στουρνάρας και ο Σπάθαρος……ελπίζω να στηρίξει και ο Ευαγγελόπουλος. όλοι οι προαναφερόμενοι είναι άξιοι ακόμη και για δήμαρχοι στην περίπτωση που δεν βάλει ο Οικονόμου. Απλά στρατηγικά αυτή τη στιγμή είναι ο ιδανικότερος.

  Πιθανή Επιστροφή.
  Στα δρώμενα του νομού Τρικάλων βρίσκεται και το πρώην βουλευτικό δίδυμο ο Χάιδος με τον Μαγκούφη που δέχτηκαν την πρόσκληση της Φώφης. όπως όλα δείχνουν έχουν την δύναμη να πρωταγωνιστήσουν στα τρικαλινά δρώμενα και παρηγορώντας από την μοναξιά της, την Σούλα…..
  Τώρα αλλάζουν οι όροι. Βλέπω πολλές συμμετοχές . Ανοίγουν ξανά οι κλειστές πόρτες της Τρικαλινής σοσιαλδημοκρατίας.
  Η κατάσταση είχε γίνει λόμπι 10 ανθρώπων.
  Το τι θα ακολουθήσει να το δούμε στην πράξη και όχι στην θεωρία.

  Η Πρόταση για την Σούλα….
  Η Σούλα για εμένα πρέπει να συμμετέχει στην προσπάθεια αλλαγής της περιφέρειας είναι κλειδί για την αλλαγή. Μπορεί να ανακατέψει πολλές τράπουλες.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή