Σώπα …. Reviewed by Momizat on .     Το ποιος βρίσκεται πίσω από την ενορχηστρωμενη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εεε και ο πιο αδαης στα πολιτικά θα διέκρινε τη σιλουετα του πρώην Πρωθυπουργο     Το ποιος βρίσκεται πίσω από την ενορχηστρωμενη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εεε και ο πιο αδαης στα πολιτικά θα διέκρινε τη σιλουετα του πρώην Πρωθυπουργο Rating: 0

Σώπα ….

Σώπα ….

    Το ποιος βρίσκεται πίσω από την ενορχηστρωμενη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εεε και ο πιο αδαης στα πολιτικά θα διέκρινε τη σιλουετα του πρώην Πρωθυπουργού του Κώστα Καραμαλνη.
  Τί  τον ξεχασατε ;
   Είναι αυτός που τόσα χρόνια σιωπησε αλλά δε σταμάτησε να κινεί τα παρασκηνιακα νηματα της εξουσίας.
  Τώρα διακρινοντας το σοβαρό ενδεχόμενο μετά την δημοσκοπικη κατάρρευση του Τσιπρα να ανέβει στον πρωθυπουργικο θώκο ο γιός του αποστατη του 1965 κοινοποιηθηκαν τα νεοδημοκρατικά του αισθήματα και θυμηθηκε το θείο του τί τράβηξε από τον αποστατη Κώστα Μητσοτάκη αλλά και η Χώρα με την έλευση της Χούντας των Συνταγματαρχών.


   Έτσι λοιπόν άρχισε τις ραδιουργιες συνέχεια της εκλογής του υποτακτικου του Προκόπη Παυλοπουλου στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας να ροκανιζει την καρέκλα του νυν αρχηγού της ΝΔ και να βάζει εμπόδια  με τους  παρατρεχαμενους πλην όμως όμως εμπιστους βουλευτές και με τις στοχευμενες διαφοροποιήσεις τους από την επίσημη γραμμή του κόμματος.

 


  Και για να μπουμε και λίγο στη σφαίρα της πολιτικής φαντασίας βλέπουμε τον πρώην Πρωθυπουργό να εξηγεί στη σύζυγό του Νατάσα  τη θεωρία περί ώριμου φρουτου και να δέχεται τους εναγκαλισμους της και την επιβραβευση της για την πολιτική κληρονομική σοφία του!

 

Μ.Δ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή