Σώσον Κύριε τον λαό σου Reviewed by Momizat on . Θρήσκος και με τη βούλα του f/b o Χρήστος Λιάπης προεδρος ΚΕΘΕΑ στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης . Αν δεν μας βαρέθηκε και η Αγία Αικατερίνη . Το γεγονός είν Θρήσκος και με τη βούλα του f/b o Χρήστος Λιάπης προεδρος ΚΕΘΕΑ στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης . Αν δεν μας βαρέθηκε και η Αγία Αικατερίνη . Το γεγονός είν Rating: 0

Σώσον Κύριε τον λαό σου

Σώσον Κύριε τον λαό σου

Θρήσκος και με τη βούλα του f/b o Χρήστος Λιάπης προεδρος ΚΕΘΕΑ στην εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης . Αν δεν μας βαρέθηκε και η Αγία Αικατερίνη . Το γεγονός είναι ολοφάνερο “Βαρέθηκε». «Νίψον ανομήματα μη μόναν όψιν».

Σχόλια (1)

  • Ζακ

    Στη θεοκρατική Ελλάδα, όπου όμως οι φόροι και η κυβερνητική λεηλασία είναι καθαρά κοσμικό γεγονός που το ζούμε στο πετσί μας, οι πολιτικοί σε συνεργασία με τον κλήρο, για να αφεθούν οι αμαρτίες τους και τα εγκλήματα τους(οικονομικά κυρίως), εξομολογούνται, προσεύχονται, ανάβουν κεράκια και κάνουν συνεταίρο τον Θεό. Αυτό τους βοηθά να βγαίνουν από τα ψυχολογικά και ηθικά αδιέξοδα τους, έτσι ώστε να μπορούν να ξανακάνουν τις ατασθαλίες τους με μεγαλύτερη θέληση, και πάλι να εξομολογούνται κλπ κλπ εις τον αιώνα τον άπαντα, σε έναν αέναο φαύλο κύκλο.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή