Σώσον Κύριε τους εργολάβους του Ε 65 και ευλόγησον τους Τρικαλινούς βουλευτές Reviewed by Momizat on . Μεταφέροντας την αγανάκτηση  πολιτών αναφορικά με την λειτουργία των διοδίων του Ε 65 , ενός δρόμου ο οποίος δεν βγάζει πουθενά [ ούτε στην Αθηνών - Λαμίας ] ού Μεταφέροντας την αγανάκτηση  πολιτών αναφορικά με την λειτουργία των διοδίων του Ε 65 , ενός δρόμου ο οποίος δεν βγάζει πουθενά [ ούτε στην Αθηνών - Λαμίας ] ού Rating: 0

Σώσον Κύριε τους εργολάβους του Ε 65 και ευλόγησον τους Τρικαλινούς βουλευτές

Σώσον Κύριε τους εργολάβους του Ε 65 και ευλόγησον τους Τρικαλινούς βουλευτές

Μεταφέροντας την αγανάκτηση  πολιτών αναφορικά με την λειτουργία των διοδίων του Ε 65 , ενός δρόμου ο οποίος δεν βγάζει πουθενά [ ούτε στην Αθηνών – Λαμίας ] ούτε στην Εγνατία και όπως πάνε τα πράγματα Κύριος οίδε πότε θα ολοκληρωθεί . 

Είναι αλήθεια πως από τα Τρίκαλα υπήρξε κυβερνητική δέσμευση του  γ.γ. του Υπ. Υποδομών Γιώργου Δέδε  ο οποίος είχε πει ότι » «Οσο η σύνδεση του υπό κατασκευή τμήματος της Ε-65 με τους άλλους άξονες (ΠΑΘΕ – ΕΓΝΑΤΙΑ) καθυστερεί, δεν θα υπάρχουν διόδια».

Tα διόδια όμως είναι εδώ ,  και από σήμερα  οι Τρικαλινοί  βάζουν  το χέρι στην τσέπη  και η τοπική πολιτική ηγεσία τηρεί σιγή ιχθύος . 

Εκκωφαντική προς το παρόν είναι η σιωπή των Τρικαλινών βουλευτών του Σύριζα και της Ν.Δ. αλλά και των πολιτευτών οι οποίοι μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να πάρουν θέση στο συγκεκριμένο θέμα . 

 

Ας βγει η εταιρεία και να διαψεύσει ότι δεν δέχθηκε πιέσεις για διορισμούς από πολιτικά γραφεία . 

Δεν θα το κάνει .

Οι κακές γλώσσες μας ενημερώνουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν θέση οι βουλευτές αφού τα πολιτικά τους γραφεία αισθάνονται κουρασμένα από τον αγώνα δρόμου που έκαναν όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να πετύχουν κάποιο διορισμό στον Ε 65  .

Ενώ δεν απαιτείται καμία έγκριση από καμία τρόικα και από κανένα θεσμό.

Απλά περιορίζεις τα κέρδη των εργολάβων .

Εδώ παίζεται όλο το παιχνίδι.

Επειδή οι τοπικοί βουλευτές του Σύριζα  θεωρούν την κυβέρνηση αυτή διαφορετική από τις προηγούμενες , ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .

Ο κ Σκρέκας και οι της Ν.Δ.  δεν πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα ;

Να ασχοληθούν ο  αντιπεριφερειάρχης  και ο  δήμαρχος .

Διαφορετικά , αντίο, λογική.

Καλά να περνάτε.

 

 

 

 

Σχόλια (4)

 • Εμπειρογνώμονας από κούνια!

  Το Μικέλη πάλι τον ξεχάσατε να τον προσθέσετε στην λίστα των άφωνων πολιτικών…
  Δεν είναι όλα φου-φου κι αρώματα!
  Υπάρχουν και θέματα με οσμές παραξενες…συχνά και σκανδάλων.

  Απάντηση
 • Α.Κ.

  Υπομονή παιδιά!
  Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι!
  Καθήστε λίγο να βολέψουμε κανένα δικό μας στην Ε65 και όταν θα έρθει ο Κούλης εμείς θα είμαστε αυτοί που θα ανοίγουμε τις μπάρες πάλι, εμείς θα αγανακτούμε πάλι, εμείς θα τα κάνουμε όλα μπ@ρδέλο!

  Απάντηση
 • Μοδίστρες & κομμώτριες θα ρθουν να διορίσουν!

  Κι η κουτσή Μαρία θα διοριστεί εκεί αρκεί να έχει Συριζαίου βουλευτή έγκριση.

  Απάντηση
 • Τουφεξίδης Δημήτριος

  Κάτω τα χέρια από τον δρόμο που έφτιαξε (με τα χέρια του;)ο φίλος μου και συμμαθητής μου,Μιχάλης.Φυσικά τον βοήθησε και ο φίλος του Νίκος,ο επιτυχημένος.’Οπως τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου τον εφτιαξε ο …Σουφλιάς!!! και την Ιόνια Οδό ο …υπουργός δημόσιας τάξης του Πασόκ.
  Εντάξει,Η Μακεδονία είναι μία και …Ελληνική.Τα Σκόπια πρέπει να λέγονται Πελοπόννησος.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή