Σώσον Κύριε …. Reviewed by Momizat on . Παρούσα κατά την επίσκεψη του Μητροπολίτη Καρθαγένης στην Αντιπεριφέρεια η τριάδα των περιφερειακών μας συμβούλων θεωρώντας προφανώς , κατά το κοινώς λεγόμενο.. Παρούσα κατά την επίσκεψη του Μητροπολίτη Καρθαγένης στην Αντιπεριφέρεια η τριάδα των περιφερειακών μας συμβούλων θεωρώντας προφανώς , κατά το κοινώς λεγόμενο.. Rating: 0

Σώσον Κύριε ….

Σώσον Κύριε ….
Παρούσα κατά την επίσκεψη του Μητροπολίτη Καρθαγένης στην Αντιπεριφέρεια η τριάδα των περιφερειακών μας συμβούλων θεωρώντας προφανώς , κατά το κοινώς λεγόμενο… ότι ο συγχρωτισμός μαζί του ίσως να εξασφαλίσει μια ευνοϊκότερη μεταχείριση άνωθεν!!
Η παρουσία των κ.κ. Ελένης Αργυροπούλου , Ντίνου Μπάρδα και Γιωργου Τσίγκα, με δεδομένη την επικείμενη αλλαγή των αντιπεριφερειαρχών, εύλογα μας δημιουργεί την υπόνοια ότι αναζητούν την ελπίδα, πέραν των καμερών και της προβολής, στην ευλογία ενός εκκλησιαστικού ηγέτη!
Ωστόσο μόνο από θαύμα θα μπορούσαν να πιστέψουν στην ευόδωση των επιθυμιών τους, καθώς με μαθηματική ακρίβεια δύο στους τρεις «καίγονται» , αν όχι και οι τρεις, καθώς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο Καρδιτσιώτης αντιπεριφερειάρχης να τοποθετηθεί ξανά, στα πλαίσια της ίσης μεταχείρισης των Νομών!

Ασφαλώς μέσω των εκπροσώπων του, την ευλογία του Μητροπολίτη δέχτηκε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας! Εκλογές έρχονται, κλυδωνισμοί τις συνοδεύουν, δυσαρεστημένη συμπολιτευόμενη ομάδα διακρίνουμε…μια ευλογία ίσως μας σώσει!

Αφήστε το σχόλιο σας