Σώστε την “Αλάνα της ΔΕΗ” στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Αν ερωτηθεί κάποιος Τρικαλινός ποιό είναι το μεγαλύτερο διαχρονικά σκάνδαλο στη πόλη, σίγουρα θα απαντήσει η περιβόητη πεζογέφυρα "Καλατράβα", που κόστισε στο φ Αν ερωτηθεί κάποιος Τρικαλινός ποιό είναι το μεγαλύτερο διαχρονικά σκάνδαλο στη πόλη, σίγουρα θα απαντήσει η περιβόητη πεζογέφυρα "Καλατράβα", που κόστισε στο φ Rating: 0

Σώστε την “Αλάνα της ΔΕΗ” στα Τρίκαλα

Σώστε την “Αλάνα της ΔΕΗ” στα Τρίκαλα

Αν ερωτηθεί κάποιος Τρικαλινός ποιό είναι το μεγαλύτερο διαχρονικά σκάνδαλο στη πόλη, σίγουρα θα απαντήσει η περιβόητη πεζογέφυρα “Καλατράβα”, που κόστισε στο φορολογούμενο πολίτη σχεδόν 1(ένα) εκατομμύριο ευρώ.

Το παράδοξο όμως είναι ότι ουδέποτε κάποια Δημοτική παράταξη, φορέας πολιτών η ακόμη και τα τοπικά ΜΜΕ, ασχολήθηκαν με τη μεθοδευμένη επί σειρά ετών τσιμεντοποίηση της “Αλάνας της ΔΕΗ”.

Η αρχή έγινε πριν χρόνια με την αδειοδότηση για τη κατασκευή Super Market και ΚΑΠΗ, για να ακολουθήσει αργότερα η δημιουργία στο χώρο, Parking στάθμευσης μεγάλων οχημάτων.

Η συγκεκριμένη έκταση είναι δίπλα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης..

Το ζητούμενο σήμερα είναι, να σωθεί ο εναπομείνας χώρος και να δημιουργηθεί μία ενιαία με τη παρακείμενη παιδική χαρά, έκταση πρασίνου, αναψυχής και άθλησης για τους κατοίκους.

Κων. Κουτσονάσιος.

Σχόλια (1)

  • Nikos

    Yπάρχει πρόβλεψη και για πάρκο εκεί, αλλά ο Δήμος δεν έχει πληρώσει εδώ και πολλά χρόνια την απαλλοτρίωση της σχετικής ιδιωτικής έκτασης…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή