Τάκης Χαντζής: Αγώνας με αμείωτη ένταση Reviewed by Momizat on . Ευχαριστούμε όλους τους Συνδημότες μας για την στήριξη τους. Ο αγώνας προς την δικαίωση και την Νίκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Πολιτικός μας αγώνας είναι Ευχαριστούμε όλους τους Συνδημότες μας για την στήριξη τους. Ο αγώνας προς την δικαίωση και την Νίκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Πολιτικός μας αγώνας είναι Rating: 0

Τάκης Χαντζής: Αγώνας με αμείωτη ένταση

Τάκης Χαντζής: Αγώνας με αμείωτη ένταση

Ευχαριστούμε όλους τους Συνδημότες μας για την στήριξη τους. Ο αγώνας προς την δικαίωση και την Νίκη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Ο Πολιτικός μας αγώνας είναι έντιμος χωρίς ύβρεις και λασπολογία, χωρίς υπόγειες διαδρομές και συμφωνίες. Καλώ όλους τους Δημοκράτες Συνδημότες μας σε Πολιτική εγρήγορση. Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών είναι η εγγυήτρια δύναμη για την ανάπτυξη και την ευημερία ολόκληρου του Δήμου. Ενώνουμε τους Πολίτες και σβήνουμε τις διαχωριστικές γραμμές του τοπικισμού, του παλαιοκομματισμού και της εσωστρέφειας συνθέτοντας στόχους και δράσεις. Η Ενωτική Κίνηση Πολιτών θα είναι η επόμενη Δημοτική αρχή.
Σας ευχαριστώ όλους.

Αφήστε το σχόλιο σας