"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

«Τέλος ανοχής»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη πορεία για το πρωτοφανές αλλά προδιαγεγραμμένο έγκλημα με τα δεκάδες θύματα στα Τέμπη σήμερα, για πέμπτη συνεχόμενη μέρα, στο κέντρο της Αθήνας παράλληλα με διαμαρτυρίες ανά την επικράτεια, από την Κρήτη μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από τα Γιάννενα μέχρι τη Μυτιλήνη.

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων στο Σιδηρόδρομο και βρίσκεται στο Σύνταγμα , κρατώντας πανό διαμαρτυρίας και μαύρα μπαλόνια.

Οι συγκεντρωμένοι τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τα 57 θύματα του τρένου του θανάτου, ενώ απελευθέρωσαν και μαύρα μπαλόνια στη μνήμη των θυμάτων.

Μετά το τέλος της διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για το δυστύχημα στα Τέμπη με τη συμμετοχή πάνω από 10.000 ανθρώπων, άρχισαν επεισόδια στην κάτω πλευρά της πλατείας, με τη ρίψη βομβών κρότου λάμψης και χημικών.

Ομάδα αποσπάστηκε από τον κόσμο και επιτέθηκε με αντικείμενα και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που απάντησαν με τη ρίψη δακρυγόνων.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάποιοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την οργή του κόσμου, για να στήσουν σκηνικό της καμένης Αθήνας του 2008, προεκλογικά.
    Αλλά δεν έχουμε υπουργό τον Πάκη και ΠΘ τον Κωστάκη ευτυχώς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης