Τέλος στην αναστολή των αδειών των υγειονομικών από σήμερα 13 Μαΐου Reviewed by Momizat on . Στην άρση της αναστολής των αδειών των υγειονομικών που παρέμεναν σε επιφυλακή λόγω της πανδημίας προχωρά από αύριο το υπ. Υγείας. Όπως ανακοίνωσ Στην άρση της αναστολής των αδειών των υγειονομικών που παρέμεναν σε επιφυλακή λόγω της πανδημίας προχωρά από αύριο το υπ. Υγείας. Όπως ανακοίνωσ Rating: 0

Τέλος στην αναστολή των αδειών των υγειονομικών από σήμερα 13 Μαΐου

Τέλος στην αναστολή των αδειών των υγειονομικών από σήμερα 13 Μαΐου

Στην άρση της αναστολής των αδειών των υγειονομικών που παρέμεναν σε επιφυλακή λόγω της πανδημίας προχωρά από αύριο το υπ. Υγείας.

Όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός και μετά από 6 μήνες συγκλονιστικής προσπάθειας, προχωράμε από αύριο 13 Μάϊου στην άρση της αναστολής κανονικών αδειών του προσωπικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία), του ΕΚΕΑ, ΤΟΥ ΙΦΕΤ, της ΕΚΑΠΥ, των Κεντρικών Υπηρεσιών των ΥΠΕ της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια σήμερα είναι Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή. Σήμερα αλλά και κάθε μέρα τιμάμε τους ανθρώπους μας που με αυταπάρνηση δίνουν καθημερινά το μεγάλο αγώνα για τη ζωή.

Όλους αυτούς που σε συνεργασία με τους γιατρούς μας και όλους τους επαγγελματίες υγείας έχουν συντελέσει να πετύχουμε κάτι αξιοθαύμαστο και καθόλου αυτονόητο: Να μείνει όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να μην καταρρεύσει, όπως συνέβη σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου, με συστήματα Υγείας πολύ πιο ισχυρά από το δικό μας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή