"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.8 C
Trikala

Τέμπη: Μήνυση από συγγενείς νεκρού – Βρέθηκε το οστό του πεταμένο στο οικόπεδο με τα μπάζα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας στράφηκαν οι συγγενείς του ανθρώπου του οποίου οστό, βρέθηκε σε οικόπεδο που μεταφέρθηκαν τα μπάζα  της τραγωδίας των Τεμπών.

Οι συγγενείς κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στη Λάρισα διεκδικώντας την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών.

Υπενθυμίζεται ότι η εύρεση γενετικού υλικού ηλικιωμένου επιβάτη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας κατά τη διαλογή ευρημάτων από «κόσκινο» στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχαν μεταφερθεί χώμα και μπάζα από τον τόπο της τραγωδίας είχε προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη.

Η νέα μήνυση κατατέθηκε από τα παιδιά του Γεωργίου Κυριακίδη όπωε μετέδωσε το thessaliatv.gr.

Υπενθυμίζεται ότι στην έκθεση της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ., που διαβιβάστηκε στον εφέτη ανακριτή, Σωτ. Μπακαΐμη, μεταξύ άλλων είχε σημειωθεί ότι από την ανάλυση DNA προσδιορίστηκε γενετικός τύπος που ταυτίστηκε με τον γενετικό τύπο επιβάτη θύματος της σιδηροδρομικής τραγωδίας.

Στις 6 Ιουνίου συγγενείς θυμάτων είχαν καταθέσει και νέο υπόμνημα για το έγκλημα των Τεμπών στον εφέτη ανακριτή Λάρισας.

Ειδικότερα οι συγγενείς ζητούσαν διευκρινίσεις αναφορικά με τα δείγματα των DNA που είχαν ληφθεί και τον ακριβή αριθμό των θυμάτων, καθώς και επανάληψη της δειγματοληψίας στα συντρίμμια των βαγονιών που βρίσκονται στο Κουλούρι, από ειδικό μεταλλουργό, προκειμένου να εξεταστεί τα υλικά, για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στη έκρηξη και την φωτιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης