"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Τέμπη: Προσβολή νεκρών – Η Hellenic Train επέστρεψε σε οικογένειες το αντίτιμο του εισιτηρίου γιατί το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε μια αδιανόητη κίνηση, την οποία οι συγγενείς χαρακτηρίζουν ως «ψυχολογικό βιασμό», προχώρησε η Hellenic Train μετά την τραγωδία στα Τέμπη.Η εταιρεία αποφάσισε να επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων σε οικογένειες των θυμάτων επειδή το ταξίδι «δεν ολοκληρώθηκε».

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καταβολή έγινε σε συγγενείς επιζώντων αλλά και θανόντων. Οι ίδιοι οι συγγενείς, εξοργισμένοι, κάνουν λόγο για «ψυχολογικό βιασμό».

Ο αδερφός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Βλάχου, Βάιος, δήλωσε στον Ant1: «Αυτή η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με αίτηση των επιβατών. Αυτό γίνεται για ακύρωση – που δεν έγινε – ή για καθυστέρηση. Λογιστικά αυτό που συνέβη είναι μια καθυστέρηση πάνω των 60 λεπτών. Με συγχωρείτε, αλλά η καθυστέρηση είναι άνω του ενός μήνα.

Γιατί πρέπει να περνάμε κάτι τέτοιο. Να ανακαλύπτουμε τέτοια πράγματα που σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν θέλεις να αποδεχτείς. Αυτό το πράγμα είναι ψυχολογικός βιασμός».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης